Struggle of life

As we speak #4

Amai, de vorige As we speak dateert al van oktober. Hoog tijd voor een nieuwe update dus! Een nieuw samenraapseltje van klein avonturen. De afgelopen weken waren weer ongelooflijk druk. Onverwacht eigenlijk. Dus hoog tijd om wat gas terug te nemen en tijd te maken voor deze blog.

Leest: bijzonder veel magazines de afgelopen weken. Maar nu ik op dat vlak een serieuze inhaalbeweging heb gedaan en wat keuzes heb gemaakt, is het hoog tijd om me terug op de boeken te storten. Daarbij mijn eerste echte reviewboek. Een preview van het echte boek dat binnenkort verschijnt. 22 februari hier op m’n blog te lezen, stay tuned! En intussen weer een mooi voorstel in mijn mailbox gekregen. Ik voel me zo vereerd om dat te mogen doen. Getting spoiled! Doet er mij aan denken dat ik hier dringend nog eens een Leeslijst moet posten.

Eet: nog steeds teveel. Halfweg januari had ik me even herpakt en verloor ik toch mooi twee kilo. Intussen zijn die er al weer bij en verval ik in oude gewoonten. Het zal helpen om ook gewoon terug wat regelmaat in mijn leven te steken. Dat helpt ongetwijfeld ook om terug gezonder te eten. Nog even geduld dus. Voor de verjaardag van het lief gingen we onlangs nog eens bij l’Angelo Rosso eten. Heerlijk was het! Elke keer toch weer een zalige beleving. Maar dus minder goed voor de weegschaal al vond ik mijn keuzes nog vrij gezond (gamba’s!).

Sport: eindelijk opnieuw. Nee, aan lopen ben ik nog niet toegekomen maar ik ben wel gestart met lessen BBB. En die bevallen me wel. Binnen sporten, in bijzonder goed gezelschap en dan nog eens leuk bewegen maar best wel intensief. Een onverwachte meevaller waar ik voorlopig bijzonder weinig spierpijn aan overhield. Als de temperaturen terug stijgen misschien ook maar terug de loopschoenen aanbinden. Maar dan moet wel eerst die verdomde keelontsteking helemaal van het toneel verdwenen zijn.

Luistert: naar de nieuwe nummers van Ed Sheeran. En beter nog, op 5 april komt hij naar het Sportpaleis! Zo blij als een klein kind ben ik. Wat een toppertje. En hoe goed zijn die nieuwe nummers wel niet? Ik heb zijn nieuwe album alvast als preorder aangeklikt op iTunes! Tussendoor draai ik ook Bastille, kwestie van me voor te bereiden op hun concert van komende woensdag.

Shopte: bijzonder weinig. Ik kocht nog geen nieuwe collectie en ik ben niet eens naar de solden geweest. Ik liep alleen eens langs de ICI Paris XL op Blue Monday en kreeg er onverwacht 15% korting. Dat kwam goed van pas want ik had een verlanglijstje mee. En onlangs trakteerde ik mezelf op de volledige boekenreeks van Games of Thrones. Ik mocht mezelf nog even in de watten leggen vooraleer ik die lening begin af te betalen :).

Kijkt vooruit: want ik verwacht elk moment die bouwvergunning om aan de verbouwingen te kunnen beginnen. En voor de rest weinig grootse plannen. Dat verbouwen op zich zal wel genoeg zijn!

Getagd , , , ,

0 gedachten over “As we speak #4

  1. Ed Sheeran! Heerlijk! Evenals Bastille. Naar beide luister ik vaak. Echt lekkere muziek. Geweldig dat je er heengaat. Hier zal toch ook de strijd met de kilo’s moeten beginnen. Ben er niet blij mee, maar het is beter voor de bloeddruk en aangezien ik daar nu medicijnen voor slik moet ik toch ook zelf mijn steentje bijdragen. Zucht…

    1. Bruno Mars is ook wel een leuke! Ed Sheeran is gewoon een specialleke. Ook een favorietje van het lief dus we gaan met 2 fanatiek tickets proberen te bemachtigen :).

Geef een reactie