Struggle of life

As we speak #6

Time flies when you’re having fun. Tijd voor een nieuw kort en bondig overzichtje van de afgelopen weken. En vooruitblik op de komende weken uiteraard! As we speak.

Leest: Nooit meer te druk van Tony Crabbe. Eentje uit Leeslijst #11. Een wake-up call voor mezelf. Maar m’n agenda zit net iets te vol om hem vlot uit te lezen. Gelukkig bieden treinritjes toch nog zekerheden in het leven. Dank je wel NMBS! Daarna staan er nog wel wat leuke boeken op het programma. Ik ben echt supergelukkig dat ik het leesplezier helemaal teruggevonden heb.

Eet: Nog steeds teveel. Ik heb mezelf plechtig voorgenomen om het sinds gisteren toch over een andere boeg te gooien. Ik heb m’n carnavalssnoep van afgelopen zaterdag alvast weggeschonken aan de collega’s. Afgelopen zondag gingen we wel eten in het Nieuwscafé. Het beviel me wel. Een slaatje zalm met advocado, appel en komkommer. Njam. Sinds gisteren dan ook maar wat meer Dagen zonder Vlees proberen in te voeren.

Sport: Still going strong met BBB. Helaas niet meer de tijd gemaakt om de oefeningen door de week nog eens te herhalen. Maar het zonnetje dat meer en meer komt piepen, zorgt er wel voor dat de loopkriebels terug opduiken. In de komende weken die loopschoenen maar eens opnieuw van onder het stof halen en het veld induiken. Hopelijk zorgt dat er ook voor dat er weer wat tijd is voor zondagse wandelingetjes.

Luistert: naar Divide! De nieuwe CD van Ed Sheeran is uit sinds vorige week vrijdag. De ideale voorbereiding op het concert van 5 april. Dat Oscar and the Wolf zijn concert van 30 april naar 28 oktober verplaatst heeft, vind ik wel minder grappig. Ik keek er best wel naar uit. En nu moet ik nog veel langer wachten. In de playlist ook de soundtracks van Pitch Perfect. Ongeduldig aftellen tot nummer 3 in de zalen ligt.

Kijkt: nog steeds naar De Mol. Ik ben echt wel een hele slechte mollenvanger, of ze monteren dat programma gewoon keigoed natuurlijk. Laat ons hopen voor mij dat het dat laatste is. Elke aflevering kan ik iemand van mijn ‘verdachtenlijstje’ schrappen. De persoon die aan het eind van de aflevering afvalt. Enkel Sam had ik al vrij snel geschrapt en zit er nog in. Misschien moet ik van Sam dan maar de hoofdverdachte maken, al is dat voorlopig Robin. Maar hoe geniaal zou het geweest zijn als het toch gewoon Hans was.

Kijkt vooruit: Gisteren is de aannemer gestart met de verbouwingen. Stapje voor stapje komt er hopelijk vooruitgang. Ik blijf intussen vol spanning aftellen. Soms ook wat overweldigend als ik zie wat er allemaal op me afkomt.

Getagd , , , , , ,

0 gedachten over “As we speak #6

  1. Leuk he, in zo’n leesflow zitten :-). Ik weet het na de aflevering van gisteren niet meer. Annelies is voor mij nog steeds verdacht, maar Davy vond ik dat nu ineens ook wel.

    1. Leesflow is inderdaad leuk. Al stagneert het nu wat precies. De Mol van gisteren heb ik nog niet gezien. Ik kijk altijd uitgesteld :). Dus spannend wat ik mag verwachten!

Geef een reactie