Struggle of life

Start 2 Run, let’s do this again

Eindelijk. Eindelijk heb ik mijn moed weer bijeen geraapt. Ik ben weer begonnen met Start 2 Run. Intussen heb ik les 4 al achter de rug. Dat zijn blokjes van 1, 2 en 3 minuten. En het was echt wel afzien, blijkbaar was het lang geleden.

Ik heb duidelijk veel te lang op m’n luie krent gezeten. Die eerste twee lessen waren the hell. Nochtans vielen de statistieken na de lessen best nog wel mee maar ik heb gewoon keihard afgezien. Het was doorbijten terwijl een half jaar geleden die eerste lessen een lachtertje waren. Maar goed, achteraf ben ik wel dolgelukkig dat ik herbegonnen ben. Het doet me duidelijk deugd.

Stiekem zoek ik nog een doel voor m’n looptochtjes. Een kleine uitdaging om naar toe te werken. Op Facebook zag ik Dwars door Hasselt passeren. Het zou niet slecht zijn aangezien dat ook het doel was van het begin van mijn ‘loopcarrière’. Ik twijfel nog wat. Geen idee of ik deze keer eindelijk nog eens de 5km kan uitlopen.

Eerste doel is vooral eens blijven volhouden en alles van Start 2 Run eens uitlopen. Daarna zal ik wel zien. Klaar voor les 5 in elk geval. Laat de zon maar schijnen, dat zorgt nog voor wat extra motivatie.

En hoe zit dat bij jullie? Kunnen jullie zulke dingen goed volhouden? Wat zijn de geheimen om regendagen of gebrek aan motivatie te overwinnen?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Start 2 Run, let’s do this again

  1. Bij mij is dat doorgaans een ramp qua volhouden. Nu ben ik van plan om af en toe eens naar huis te wandelen van het werk (een stevige wandeling van een uur), maar het blijft zelfs gewoon bij voornemens…

    1. Ik heb geluk dat het lief me ook wat aanmoedigt om te lopen. Maar bij de eerste regenbui pas ik altijd en ligt heel m’n schema aan diggelen. En voor een loopband heb ik momenteel geen budget. 🙂

  2. En dat zonder mij te waarschuwen!! In mijn hoofd ben ik ook al een tijdje aan het herbeginnen, maar het lukt niet helemaal. Ik sport nu 2 à 3 keer per week op mijn werk, en de andere dagen zou ik kunnen gaan lopen. Dat zijn dan echter de dagen dat ik in de late namiddag/avond werk en daarvoor gaan lopen werkt nog niet echt precies…
    Schrik er wel van dat zelfs die eerste lessen terug moeilijk gaan zijn. We zijn rond dezelfde tijd en min of meer zelfde les gestopt vorige winter, dus dan zal het bij mij even hard pijn doen als bij u…

Geef een reactie