Boekenwurm

Gelezen: Ridder Rembert en de draak van Smordok – Marc de Bel

Het was hoog tijd om nog eens een boek van Marc de Bel boven te halen. Het was eentje waar ik geduld voor moest hebben. Aangezien ze de nieuwste niet bij de Standaard Boekhandel van Sint-Truiden hadden, bestelde ik em maar op Bol.com. Goed voor een uurtje wegdromen in een prachtige fantasierijke wereld!

Auteur: Marc de Bel
Uitgeverij: Van Halewyck

Feest in het land van Thor want er is een nieuw prinsesje geboren. Zoals het hoort volgens de traditie moet prinses Aylin worden ondergedompeld in de Bron van het Leven. Een tocht die noodlottig dreigt af te lopen. Want de Zwarte Ridder maakt niet alleen jacht op de koninklijke familie maar aast ook op de troon van het Land van Thor. Met een draak.

Lukt het de Zwarte Ridder op de macht over te nemen? Of gooit er toch nog iemand roet in het eten? Ridder Rembert en de Draak van Smordok is weer een spannend verhaal op kindermaat. Je duikt weg in een fantasierijke wereld van magiërs, draken, ridders en prinsessen. Een uurtje van de wereldbol verdwijnen en genieten van de droomwereld.

Ridder Rembert en de Draak van Smordok is weer een heerlijk boek van Marc de Bel. Eentje in de reeks van ‘Meisjes met Pit’ omdat de hoofdrol niet altijd alleen voor de mannen hoeft te zijn.

Getagd , , , , ,

Geef een reactie