Boekenwurm

Leeslijst #15, de review-edition

De afgelopen weken kreeg ik een aantal heel leuke review-exemplaren in de bus. Een dikke dank je wel aan Bol.com en WPG Uitgevers om die ter beschikking te stellen. Het zou zonde zijn om die boeken te laten liggen tot september. Daarom vat ik meteen de koe bij de horens en lanceer ik een nieuwe Leeslijst. De bedoeling is om ze te combineren met Leeslijst #14 en zo wat afwisseling te hebben de komende weken.

Boeken

  • J.P. Delaney – Het vorige meisje: Onlangs gaf ik me op als testlezer bij WPG Uitgevers. Ik was the lucky one die ‘Het vorige meisje’ mocht lezen. Een thriller. Een genre dat ik al heel lang niet meer las. Ik ben superbenieuwd wat het boek brengt. Hopelijk leest het boek als een trein!
  • Kris Pint – De wilde tuin van verbeelding: Hoe kunnen we aan de instrumentalisering van onszelf ontsnappen? Het klinkt geleerd in elk geval. Het boek stak in het boekenpakketje dat ik van Bol.com kreeg als nieuw lid, recenseur van lees.bol.com. Net als de twee volgende boeken. Ik hoop dat het niet te moeilijk geschreven is en dat ik er wat uit kan opsteken.
  • Sheryl Sandberg op basis van Adam Grant – Optie B: Confronteer tegenslag, bouw veerkracht en vind geluk. De achterflap klinkt nog vrij zwaar dus hopelijk is het concreet genoeg om dingen uit op te steken.
  • Pascale Bruinen – Het jaar van de uil: Een boek rond hetzelfde thema als het voorgaande boek. Over verwondering, verlies en veerkracht. Ik weet ook niet zo goed wat ik hier moet van verwachten, ik ken geen enkel van de boeken dus laat ik me graag verrassen.

Welke boeken lees jij de komende weken?

Bedankt aan WPG Uitgevers en Bol.com om de boeken ter beschikking te stellen. Ik probeer de komende weken een eerlijke review te maken.

Getagd , , , , , ,

8 gedachten over “Leeslijst #15, de review-edition

  1. Op mijn leeslijst staan: “het geschenk van de zee” en “de verslaving voorbij”.
    Ik kijk uit naar jouw reviews van de laatste twee boeken uit je lijstje!

  2. Ik ben op reis helemaal verslingerd geraakt aan de “Harry Hole” serie van Jo Nesbo. Halverwege ingepikt en begin nu aan mijn 3e boek, wat het 9e is in de reeks denk ik.

  3. Momenteel ben ik helemaal bijgelezen met recensiemateriaal en dat betekent dat ik een deel van mijn eigen ongelezen boeken kan lezen. De afgelopen dagen deed ik dat volop tijdens de OhMyBookathon en ik ben van plan om dat nog eventjes vol te houden. Alleen betekent dit ook dat ik pas op het moment zelf beslis was ik wil gaan lezen. Ik heb dus nog geen flauw idee wat mijn eerstvolgende boek zal zijn.

Geef een reactie