Struggle of life

Start 2 Run #8, de magische grens van de 5km!

Wauw, ik ben stilaan aan de allerlaatste lessen van Start 2 Run toe. Ik heb mezelf verbaasd de afgelopen weken. Eigenlijk nooit gedacht dat ik heel de reeks nog eens zou uitlopen. Maar kom, ik ben het aan ’t doen. En het voelt bijzonder goed, ik loop al meer dan 5km en ik heb nog een paar lessen te gaan. Kom op!

Ik ben echt aan de allerlaatste week van Start 2 Run toe. Dé grote test! De afgelopen weken waren stevig met blokjes van 10, 11 en op het einde 13 minuten. Het was doorbijten bij momenten maar ook inzien dat ik het best wel kon. De beloning kwam er ook wel.

Bestand_000-2

Want sinds les 25 loop ik meer dan 5km en daar verbaas ik mezelf toch wat. Ik kan me niet herinneren dat ik de vorige keren al aan 5km zat bij de laatste lessen. Dus pluim voor mij dat dat deze keer wel lukt. Het motiveert ook wel om dat de komende week nog ff vol te houden. Al hoop ik stiekem daarna het tempo nog wat op te drijven om toch die 5km rond de 30min te kunnen lopen.

Dat de knie afgelopen weekend opspeelde is wel minder nieuws. Zelfs niet eens een idee van waar het komt want het is op een hele andere plaats dan de standaard pijntjes die al eens opduiken. Maar goed ik laste een extra dag rust in en herneem morgen opnieuw met les 28.  Deel 1 van de grote test met 2 x 15 min en dan nog een uitloopje van 5 min. Ik ben echt heel benieuwd wat komende week brengt. Ik probeer er in elk geval nog een serieuze lap op te geven!

Heb jij jezelf al eens verbaasd met sporten?

Getagd , , , ,

7 gedachten over “Start 2 Run #8, de magische grens van de 5km!

  1. Super. Hopelijk snel verlost van de kniepijn! Twee weken geleden heb ik uit het niets plots 8 km gelopen i.p.v. 5 à 6. En sindsdien in de lappenmand met pijntjes overal, dus mij wellicht (weeral) overdaan. Ik hoop snel weer in te pikken, en peins dat het weer met één van de laatste lessen van S2R zal zijn. Biedt toch een houvast.

    1. Nog een beetje last maar ik kan toch terug op een normale manier de trap afhandelen :). Morgen toch eens op het gemakje testen! Start 2 Run biedt inderdaad een houvast. Ik denk net iets sneller ‘dat zal me wel lukken’ als ik het schema mooi afwerk.

  2. Jij bent goed bezig! Ik liep onlangs terug eens 6km en was apetrots! Nu net als jij verder bouwen en proberen om het tempo wat op te drijven (en die afstand ook nog wat te verlengen)

Geef een reactie