Boekenwurm

Leeslijst #16

Ik vind het ontzettend moeilijk om zo’n leeslijst samen te stellen. Soms kan ik echt niet voorspellen waar ik de komende weken zin in zal hebben om te lezen. Daarom ga ik altijd voor een gevarieerd pakketje. Zo heb ik wat afwisseling en blijft het boeiend. Ik dook nog eens in mijn boekendoos voor de volgende leeslijst.

Boeken uit de #tbr

  • True Storytelling – Paul Hillesum & Amber Franssen: Hoog tijd voor wat nieuwe vakliteratuur. En laat teksten schrijven mij bijzonder na aan het hart liggen. Wat is er dan beter dan een boek over storytelling? Niks toch ;). Ik verwacht altijd bijzonder veel van dit soort boeken. Hopelijk word ik niet teleurgesteld!
  • Veerkracht – Aagje Vanwalleghem: Ex-turnster Aagje Vanwalleghem heeft een boek uit. Al een tijdje eerlijk gezegd. Maar ik kwam er niet toe om het te lezen. Ik ben wel benieuwd want altijd toch wat fan geweest van hoe ze België op de kaart zette in het turnen.
  • Op snelheid – Mark Cavendish: Ik geef toe. Cavendish lag me niet in z’n beginjaren. Te arrogant, te weinig respect. Niet het soort renner dat ik tof vond. Gelukkig zijn de scherpe kantjes er door de jaren wat afgegaan en is hij een stuk rustiger geworden. Dus wel benieuwd wat hem zo gemaakt heeft.
  • Cinder – Marissa Meyer: Daar gaat ie dan. Ik ga beginnen aan The Lunar Chronicles. Al zoveel over gelezen op Nederlandse boekenblogs. Het heeft me overtuigd. Ik voel een nieuwe verslaving aankomen.
  • In het water – Paula Hawkins: De opvolger voor Het meisje in de trein. Geen vervolg, laat dat duidelijk zijn, maar een nieuw boek van dezelfde hand. Ik hoop dat hij nog net iets beter is dan Het meisje in de trein want die liet me toch een klein beetje op m’n honger zitten.
  • Wat spook jij uit? – Sophie Kinsella: Hoog tijd voor een stukje chicklit. Omdat het veel te lang geleden was. Easyreading, daar hoop ik op. Verstand op nul en gewoon lezen.

Bestand_000-5

Reviewexemplaar

  • De logica van geluk – Mo Gawdat: Voor de Leesclub van Bol.com ga ik deze lezen. CBO bij Google en op zoek naar een geluksformule. Tot zijn zoon stierf en hij zijn missie wilde uitspreiden over de hele wereld. Ik ben wel benieuwd naar het verhaal van Mo Gawdat.

Wat lees jij de komende dagen en weken?

Getagd , , ,

4 gedachten over “Leeslijst #16

  1. Leuke blogpost. Cinder is echt geweldig, ik vond The Lunar Chronicles echt heel leuk, ik hoop dat jij er ook van kunt genieten 🙂 De komende weken ga ik vooral veel school gerelateerde boeken lezen, al hoop ik ook Warcross te lezen, ik ben zo benieuwd naar dat boek.

  2. Ik ben nog steeds niet uit mijn leesdip geraakt. Momenteel ben ik Blood Vow aan het lezen, het tweede deel uit een spin-off serie van The Black Dagger Brotherhood-serie van J.R.Ward. Verder liggen er nog enkele recensieboeken op me te wachten. Die zullen dus hierna waarschijnlijk aan de beurt komen. Het gaat ondermeer om Bevroren nacht, het derde deel uit de trilogie van Sara Raasch en Overstekers van Petra Doom.

Geef een reactie