Boekenwurm

Leeslijst #17, het kerstvakantie-survival-boekenpakket!

Nog een week werken. Eén week! En dan kan ik genieten van 2,5 week verlof. Wat ik in die 2,5 week verlof allemaal ga doen, dat probeer ik stilaan in te plannen (ik maak een wishlist!). Maar één ding is zeker, ik wil eindelijk nog eens tijd maken om VEEL te lezen. Heel veel als het van mijn kerstvakantie-survival-boekenpakket afhangt.

Sowieso liggen er nog wat magazines op mij te wachten. Twee nummers van Elle, mogelijk 3 tegen dat het vakantie is, een nummer van Charlie en de nieuwe Bahamontes valt deze week in de bus. Dus die moeten er ook nog door. Maar ik kijk toch vooral uit naar de boeken. Ik zet dus graag even op rijtje welke boeken de komende weken op mijn planning staan!

img_3613

  • Paul Van Den Bosch – Coach voor het leven: Geleend van #bf. Hij kreeg ze vorige kerst cadeau. Paul Van Den Bosch is toch wel een icoon in de sportwereld. Ik hoop dat z’n verhaal me aanspreekt!
  • Thomas Dekker – Mijn Gevecht: Serieus naast de pot gepist in de koers. En dan eindelijk ingezien dat je dan maar gewoon al je kaarten op tafel moet smijten om nu iet of wat geloofwaardig te blijven. Ik hou nochtans niet van de negativiteit met alle dopingverhalen, maar toch wel benieuwd naar het verhaal. Ook geleend van #bf.
  • Willem De Bock – Lotto-Soudal: Mijn favoriete wielerploeg, al een hele tijd. Een ploeg met een geschiedenis en dus vol verhalen. Laat maar komen, ik lees ze graag!

Wat lees jij de komende weken?

Tagged , , , , , ,

12 thoughts on “Leeslijst #17, het kerstvakantie-survival-boekenpakket!

  1. Ik ‘moet’ nog twee boeken lezen voor de Verbeelding Book Challenge, maar ik weet niet of ik er ga geraken. Nu ben ik bezig in het vierde boek van Harry Potter, en er staan nog veel boeken op mijn e-reader ook. Té veel boeken, te weinig tijd. En met elk boek dat ik van mijn leeslijst afstreep, komen er minstens drie nieuwe boeken bij…

  2. Wat een heerlijk vooruitzicht dat je 2,5 week verlof hebt! Ik moet het helaas met vijf dagen stellen, waarvan het grootste deel zal opgaan aan de familiebezoekjes rond kerst.. Maargoed! Ik ben heel benieuwd naar ‘Een jaar offline’ en ‘Influencers’. Geniet van je verlof en veel leesplezier!

  3. Lijken me hele fijne boeken te zijn. Ben benieuwd naar wat je ervan gaat vinden. Zelf moet ik nog 1 boek lezen voor de Verbeelding Book Challenge en heb ik intussen ook al heel wat recent gepubliceerde boeken op mijn verlanglijstje te staan. Keuzestress voor in de kerstvakantie 😉

Geef een reactie