Boekenwurm

Leeslijst #17, het kerstvakantie-survival-boekenpakket!

Nog een week werken. Eén week! En dan kan ik genieten van 2,5 week verlof. Wat ik in die 2,5 week verlof allemaal ga doen, dat probeer ik stilaan in te plannen (ik maak een wishlist!). Maar één ding is zeker, ik wil eindelijk nog eens tijd maken om VEEL te lezen. Heel veel als het van mijn kerstvakantie-survival-boekenpakket afhangt.

Sowieso liggen er nog wat magazines op mij te wachten. Twee nummers van Elle, mogelijk 3 tegen dat het vakantie is, een nummer van Charlie en de nieuwe Bahamontes valt deze week in de bus. Dus die moeten er ook nog door. Maar ik kijk toch vooral uit naar de boeken. Ik zet dus graag even op rijtje welke boeken de komende weken op mijn planning staan!

img_3613

 • Bram Van Monfoort – Een jaar offline: Een boek dat me al intrigeert sinds ik het op de kop tikte op het Boekenfestijn. Ik verwacht er best wel veel van. Dus hopelijk stelt het boek me niet teleur!
 • Zoe Sugg – Girl Online, on tour: Voor het contrast in woorden dan maar Girl Online ;). Ik las deel 1 al, een echt tienerboek. Maar stiekem wel benieuwd naar hoe het verhaal verder loopt.
 • Carole Lamarque – Influencers: Ook van dit boek verwacht ik veel. Ik bladerde er al een paar keer door en het ziet er in elk geval veelbelovend uit. Ik hoop dat ik er nog wat van kan leren om zelf toe te passen! Een Boekenbeursaankoopje.
 • Paul Van Den Bosch – Coach voor het leven: Geleend van #bf. Hij kreeg ze vorige kerst cadeau. Paul Van Den Bosch is toch wel een icoon in de sportwereld. Ik hoop dat z’n verhaal me aanspreekt!
 • Thomas Dekker – Mijn Gevecht: Serieus naast de pot gepist in de koers. En dan eindelijk ingezien dat je dan maar gewoon al je kaarten op tafel moet smijten om nu iet of wat geloofwaardig te blijven. Ik hou nochtans niet van de negativiteit met alle dopingverhalen, maar toch wel benieuwd naar het verhaal. Ook geleend van #bf.
 • Willem De Bock – Lotto-Soudal: Mijn favoriete wielerploeg, al een hele tijd. Een ploeg met een geschiedenis en dus vol verhalen. Laat maar komen, ik lees ze graag!
 • Vera Van Renterghem – Oscar Cook: Over Oscar Cook las je al bij mijn Boekenbeursbuit. Hij lag daar zo naar me te lonken dat ik er gewoon aan moest beginnen.
 • Marissa Meyer – Scarlet: Ik ben verknocht na Cinder. Geen zin dus om nog langer te wachten om gewoon de rest van de reeks te kunnen lezen. Hopelijk kunnen de volgende delen mij even hard bekoren. De verwachtingen liggen hoog!

Wat lees jij de komende weken?

Getagd , , , , , ,

12 gedachten over “Leeslijst #17, het kerstvakantie-survival-boekenpakket!

 1. Ik ‘moet’ nog twee boeken lezen voor de Verbeelding Book Challenge, maar ik weet niet of ik er ga geraken. Nu ben ik bezig in het vierde boek van Harry Potter, en er staan nog veel boeken op mijn e-reader ook. Té veel boeken, te weinig tijd. En met elk boek dat ik van mijn leeslijst afstreep, komen er minstens drie nieuwe boeken bij…

 2. Wat een heerlijk vooruitzicht dat je 2,5 week verlof hebt! Ik moet het helaas met vijf dagen stellen, waarvan het grootste deel zal opgaan aan de familiebezoekjes rond kerst.. Maargoed! Ik ben heel benieuwd naar ‘Een jaar offline’ en ‘Influencers’. Geniet van je verlof en veel leesplezier!

 3. Lijken me hele fijne boeken te zijn. Ben benieuwd naar wat je ervan gaat vinden. Zelf moet ik nog 1 boek lezen voor de Verbeelding Book Challenge en heb ik intussen ook al heel wat recent gepubliceerde boeken op mijn verlanglijstje te staan. Keuzestress voor in de kerstvakantie 😉

Geef een reactie