Struggle of life

As we speak #13

December is al bijna half. Ongelooflijk hoe snel 2017 weer voorbij is gegaan. Nog 5 dagen werken en dan neem ik ff rust om heel wat dingen te kunnen doen die al lang op mijn verlanglijstje stonden. Maar voor het zover is, praat ik graag nog wat bij over de afgelopen weken. De inspiratie voor deze rubriek haalde ik bij Kelly en Kelly.

Hoe gaat het nu met mij? Moe maar tevreden. Echt productieve weken gehad, op alle vlakken. Maar zo geweldig blij met bv. een lazy sunday. Ongelooflijk hoeveel deugd dat dat kan doen. Zeteltje, dekentje, boekje … meer heb ik echt niet nodig om op adem te komen. In de drukke periodes weet ik ook weer waarom ik soms bewust op de rem ga staan en dat dat echt wel heel hard nodig is.

Hoe gaat het met de verbouwingen? Ik wacht vol spanning op Infrax om de nieuwe meters te komen installeren. Zij houden eigenlijk heel de boel op. Wachten, wachten, wacht dus. Ik word wat ongeduldig eigenlijk. Het mag nu stilaan wel gaan komen.

Hoe gaat het met het lopen? Ik had me begin december wat herpakt dankzij de nieuwe challenge. Maar het weer strooide afgelopen dagen serieus roet in het eten. Donderdag had ik m’n loopkleren aan en wilde ik naar buiten toen ik gewoon terug naar binnen werd gewaaid. Zaterdag dook ik noodgedwongen de zetel in met migraine en zondag moest ik passen voor de sneeuw. Nieuwe moed voor komende week dus. Ik heb echt wel wat goed te maken tegenover mijn teamgenoten. Maar ze zijn gewoon supergoed bezig! Ik ben een trotse teamleader. Wie wil, kan nog steeds aansluiten bij Team Perfect Imperfect.

Wat bekijk ik op tv? Nog steeds grote fan van ‘Thomas speelt het hard’. De reeks is bijna afgelopen dus ik kijk echt wel uit naar de laatste aflevering. Daarnaast kijk ik vooral ook nog naar De Slimste Mens ter Wereld. Tabula Rasa zit er intussen op, halfweg de aflevering dacht ik “is dit nu echt het einde?” en toen kwam er nog een plotwending. Straffe maar toch vreemde reeks.

Hoe zit het met het lezen? Ik kom stilaan weer op kruissnelheid. Ideaal om mijn verlof in te gaan. Daar hoop ik echt nog een sprintje te trekken. Sowieso wil ik mijn Goodreads-challenge van 45 boeken halen dit jaar. Maar ik hoop in m’n verlof echt wel een hoop boeken verslinden, daar heb ik gewoon zin in.

Hoe was jouw maand? Keep me posted!

Getagd , , , ,

7 gedachten over “As we speak #13

  1. Het was vooral druk bij mij, zeker op het werk. Maar er zit vakantie aan te komen. En zo eens genieten van een dagje rust thuis, dat kan enorm deugd doen he. Ik kan ervan meespreken 😉

  2. December is echt niet zo mijn fijn. Heb het niet zo voor de kerstdrukte en de koude. Dit jaar is er ook weer veel stress op het werk mee gepaard. Enfin net als jij kijk ik uit naar de kerstvakantie (1 weekje voor mij).

  3. Wij hebben een erg drukke maand achter de rug. Nog 7 dagen werken en dan hebben we ook vakantie 🙂 Tabula Rasa is inderdaad beetje vreemde reeks, die plotwending helemaal op het einde had ik precies ook niet meteen zien aankomen.

Geef een reactie