Struggle of life

Project Kerstvakantie!

Vanaf vanavond ben ik 2,5 week in verlof. Ik kijk er al wel een tijdje naar uit. Even de tijd nemen om er helemaal uit te zijn en dingen te doen die ik al zo lang gewoon eens wilde doen. Dus heb ik mijn verlof gewoon gedoopt tot ‘Project Kerstvakantie’. Wat er de komende 2,5 week allemaal op mijn planning staat?

Ik wil het geen to do-lijst noemen omdat dat een veel te verplichtend karakter heeft. Het is eerder een wishlist waarvan ik graag zoveel mogelijk dingen wil doen. Gewoon omdat ik daar zin in heb en niet omdat het moet.

Naast de administratieve dingen (bankzaken regelen, kuisen, administratieve rompslomp van de verbouwingen etc.) heb ik ook wat projectjes op de lijst gezet:

  • Project Stationery! Me verdiepen in SuccesPlanner, bulletjournal en andere stationery dingen. Een bezoekje aan Hema, Action of Ava is niet uitgesloten. Inspiratie altijd welkom want ik ben een absolute noob op dat vlak!
  • Project Blog! Ik heb de afgelopen weken weer heel wat ideetjes verzameld voor mijn blog. Ik hoop genoeg tijd te hebben om er een paar deftig uit te werken. Ik wil nog wat opzoekingswerk doen rond een eigen domein en bekijken of het voor mij kosten/baten de moeite is.
  • Project Boeken! Mijn goeie voornemens voor 2018 volgen binnenkort nog wel. Maar ik speel in elk geval met het voornemen om in 2018  zelf geen boeken te kopen (behalve op het Boekenfestijn en de Boekenbeurs). (Laat die boekenbonnen maar komen want dat mag wel!) Bezoekjes aan de bibliotheek zijn dus een goed alternatief, het eerste hopelijk al in de kerstvakantie. Daarnaast wil ik voor de verhuis naar m’n verbouwde huis een goeie inventaris van de boeken die ik intussen heb (veel te veel, ik beken). Iets voor Project Kerstvakantie dus.
  • Project Puzzel! Ik kocht vorig jaar een paar nieuwe puzzels van Jan Van Haasteren. Ik zeg al zooooo lang dat ik ze eens wil maken. Het lijkt me de ideale ontspanning voor de koude winterse dagen. Laat maar komen dus!
  • Project Lezen! Dat is veel wilde lezen in de vakantie was misschien al wel duidelijk in mijn kerstvakantie-survival-boekenpakket? Dus ook lezen is een van mijn projectjes waar ik bewust tijd voor wil maken.
  • Project Lopen! De uitdaging van Start2Run loopt nog altijd, je kan dus nog altijd looptochtjes verzamelen voor mijn team (aansluiten kan ook nog!). Mijn verlof is het ideale moment om nog wat extra loopjes voor mijn team te verzamelen ook. De afgelopen twee weken waren weer razend druk en het weer strooide veel roet in het eten.

Het lijkt een ambitieus lijstje. Maar ik hoop dat ik door het niet-verplichtende karakter er toch volop van zal kunnen genieten!

Heb jij ook wat vakantie in het vooruitzicht? Wat staat er op jouw wishlist om te doen?

Getagd , , , , , ,

15 gedachten over “Project Kerstvakantie!

  1. Behoorlijk ambitieus, ja :-). Ik heb in de kerstvakantie ook een weekje verlof, maar dan wel samen met de dochter, dus zo veel zal er wel niet gebeuren. Ik hoop tijdens haar dutjes ook wel tijd te vinden om verder aan mijn blog te werken, want het ligt een beetje stil…

  2. Zalig, 2,5 weken vakantie! En wat een leuke plannen. Ze lijken me ambitieus te zijn maar zolang je jezelf niet onder druk zet mag dat he 😉 Zelf heb ik vanaf volgende week vrijdag een weekje vakantie. Plannen zijn hier vooral lezen, sporten en werken aan de blog. Maar ik zie wel wat het geeft want Tuur is die week ook thuis dus er zullen ook heel veel speelmomenten zijn 😉

  3. Ik kocht onlangs leuke stickers bij Wibra om ze vervolgens per post te versturen naar een aantal vriendinnen die een Bullet Journal bijhouden. Daar kan je dus ook eens langs wanneer je de kosten een beetje wil drukken. Het wordt trouwens tijd dat ik aan een opzet voor mijn nieuwe BuJo begin want het einde van het jaar komt stilletjes aan in zicht. Geniet maar volop van je 2,5 week vakantie.

  4. Ik kocht onlangs leuke stickers bij Wibra om ze vervolgens per post te versturen naar een aantal vriendinnen die een Bullet Journal bijhouden. Daar kan je dus ook eens langs wanneer je de kosten een beetje wil drukken. Het wordt trouwens tijd dat ik aan een opzet voor mijn nieuwe BuJo begin want het einde van het jaar komt stilletjes aan in zicht. Geniet maar volop van je 2,5 week vakantie.

Geef een reactie