Struggle of life

Hoe staat het met mijn goede voornemens?

Zoals het nieuwe jaar betaamd stelde ik in januari wat goeie voornemens en goeie blogvoornemens op. In februari laten de meeste mensen hun goeie voornemens al varen. Hoog tijd dus om eens naar mijn eigen voornemens te kijken. Hoe staat het er mee en heb ik een extra schop onder m’n gat nodig?

Quote Goeie Voornemens

DE GOEIE VOORNEMENS

 • Sporten:Ik loop nog steeds. Applausje voor mezelf! Al gooide de gezondheid wel wat roet in het eten. Maar goed, ik bouw stapje voor stapje verder.
 • Meer lezen en geen boeken kopen: Ik heb tot nu al 6 boeken gelezen. Dat is een mooie tussenstand. En ik heb vooral nog geen enkel boek gekocht. Ik kreeg er enkel eentje cadeau van Bol.com. De review volgt binnenkort.
 • Leren loslaten: Dat gaat met vallen en opstaan. Maar soms heb ik toch het gevoel dat het betert. Dingen blijven minder lang hangen en als ik thuis ben, is mijn hoofd ook gewoon thuis. Stap voor stap de goeie richting uit.
 • Financiën: Sinds ik aan een Bullet Journal begonnen ben (to be continued) probeer ik daar een goed overzicht bij te houden van uitgaven en inkomsten. Het is nog niet echt zoals ik het wil, maar het is een begin.
 • Aan de onvergetelijke herinneringen wordt gewerkt!

DE BLOGVOORNEMENS

 • 3 blogs per week: Dat lijkt voorlopig goed te lukken. Ik hou het mooi bij in mijn SuccesPlanner (to be continued) en ik probeer vooruit te denken. De 40 dagen bloggen-challenge heft m’n blog naar een nog hoger niveau!
 • Een boekenblog per week: Ook daar zit ik mooi op schema. Ik kan goed vooruit werken en het lezen gaat ook gewoon goed. Ik heb mooie boeken op de planning staan, dat helpt.
 • Beeldmateriaal: blijft een werkpunt maar probeer er wel al meer rekening mee te houden. Tijdsgebrek, ja, excuses.
 • Extra vaste rubrieken: Ik probeer wat meer regelmaat in mijn rubriekjes te steken. Dat zorgt er voor dat ik maandelijks een basis heb om van te vertrekken. De gaatjes kan ik dan opvullen met ad hoc dingen.
 • Social media: Ook hier probeer ik regelmatig wat werk van te maken. Het kan nog beter maar er is al aan gewerkt!
 • Een eigen domein: Ook dat is er eentje voor als ik echt eens genoeg tijd heb. Voorlopig nog niet op de agenda. Waar is die schop onder m’n gat?

Ik ben dus best wel tevreden met mijn goeie voornemens. Ik heb ze nog lang niet opgegeven. Een opsteker voor mezelf. En hoe staat het met jouw goeie voornemens?

Getagd ,

4 gedachten over “Hoe staat het met mijn goede voornemens?

 1. Op sportief vlak ben ik goed bezig 🙂 Qua leren loslaten en meer balans vinden, daar moet ik een beetje aan werken. Net als een aantal nieuwe dingen die ik voor mijn blog zou willen doen. Maar het is wat Samaja zegt, het jaar is nog lang 😉

 2. Ik had geen voornemens gemaakt maar ben wel héél heel blij dat het lezen dit jaar weer wat beter gaat. Mocht nu zowel mijn tbr als mijn gewicht wat willen zaken dan zou ik super content zijn. Alleen ben ik niet zo goed in dieten (wel in mezelf troosten met lekkers wanneer ik teveel pijn heb) en kan ik niet gaan sporten. Dus dat laatste lijkt me niet zo realistisch.

Geef een reactie