Varia

40 dagen bloggen

Woensdagavond zat ik rustig in mijn zetel wat blogjes te lezen en botste ik meerdere keren op de nieuwe #40dagenbloggen-challenge van Kathleen. In een opwelling dacht ik ‘waarom ook niet’ en ik registreerde me voor de challenge. Ik laat het allemaal op me afkomen.

40 dagen bloggen

Wat is 40 dagen bloggen? Wel eigenlijk letterlijk wat het zegt: 40 dagen bloggen, elke dag een blogje 40 dagen lang. Een beetje zoals Dagen zonder Vlees of Tournée Minérale eigenlijk. Een uitdaging om aan te gaan en tot een goed einde te brengen. Je krijgt 6 skipdagen cadeau. Jokers die je kan inzetten om eens een dagje niet te bloggen.

Ik kreeg intussen de inspiratiebundel in m’n mailbox. Je hoeft er dus niet zomaar in het wilde weg aan te beginnen (dat mag uiteraard ook) maar je krijgt ook een duwtje in de rug als je dat wil. En daarvoor ben ik zeer dankbaar! Er is trouwens ook een afgeschermde Facebookgroep om elkaar wat te motiveren.

Ik blog sowieso 3 keer per week, ik heb m’n vaste rubriekjes voor inspiratie. Dus de basis is er al. Maar om nu ook die andere 4 dagen per week nog te vullen, zal ik de komende dagen toch nog moeten werken aan een uitgekiend plan. Ik wil de uitdaging echt tot een goed einde brengen.

Doe jij mee aan 40 dagen bloggen?

Getagd ,

17 gedachten over “40 dagen bloggen

  1. Ik heb me ingeschreven, al weet ik nu al dat ik het niet ga halen. Mijn persoonlijk doel is om drie keer in de week iets te posten, want daar kom ik nu helemaal niet aan.

  2. Oh wat fijn dat je meedoet! Ik schreef me dit jaar ook opnieuw in, nog niet helemaal zeker dat ik het ook effectief ga halen, maar dat is niet erg want you do you en al 😉

  3. Ik heb vroeger een hele periode dagelijks geblogd en probeer er nu net op te letten om me te beperken tot 4 à 5 posts per week. Al vind ik het wel heel fijn om tijdens die periode nog meer blogposts te zien verschijnen bij favoriete bloggers.

    1. Het is voor mij een hele uitdaging. Ik heb door m’n job niet zo heel veel tijd over waarin ik toch veel wil doen. Dus nu elke dag bloggen is echt een extra effort! 🙂

Geef een reactie