Boekenwurm

Leeslijst #20, de dunne boekjeseditie!

Elke maand een nieuwe leeslijst. Een lijstje met boeken om mijn Goodreadschallenge op pijl te kunnen houden. Deze maand kies ik voor een hoop dunne boekjes! Boekjes die op mijn #tbr-lijst terecht kwamen langs verschillend kanalen. Heel verschillende genres maar hopelijk lezen ze allemaal als een trein.

  • De kleine SEO voor Dummies – Mark Jansen: Alles wat ik ooit van SEO leerde, was meer proefondervindelijke vaststelling. Ik heb er nooit echt een opleiding of cursus voor gevolgd. Aangezien ik in m’n job volop werk aan een nieuwe website komt wat extra achtergrondkennis wel van pas.
  • Hard hart – Ish Ait Hamou: Geen idee hoe dit boekje in mijn collectie terecht kwam. Maar ik las al een hoop schitterende reviews over de boeken van Ish. Ik laat me dus graag verrassen.
  • Kattensoep – Janneke Schotveld: Dit boekje kreeg ik als extraatje op de Boekenbeurs.  Geen idee waar ik me mag aan verwachten. Maar ik hoop op een leuk verhaaltje.
  • Fabeldieren en waar ze te vinden – J. K. Rowling: Fantastic Beasts is geen onbekende meer. De film zag ik intussen al maar het bijhorende boek last ik nog nooit. Ik kocht het ook als een extraatje bij Bol, hoog tijd om het ook te lezen.
  • De Griezels – Roald Dahl: Een aankoopje van het Boekenfestijn. Vroeger was ik grote fan van Roald Dahl, maar De Griezels las ik nooit.
  • Zo haal je meer uit je brein – Theo Compernolle: Eentje die ik lees voor de Leesclub van Bol.com. Ik hoop er echt wat tips uit te halen om efficiënter en creatiever te kunnen werken.
  • Ontdek snel Evernote voor Desktop, tablet en mobiel – Ronald Smit: Een boekje dat ik ooit kocht op een eerdere editie van het Boekenfestijn. Het is wellicht al wat gedateerd maar misschien kan ik er nog wel iets uit leren om nog beter met Evernote aan de slag te gaan.
  • Die Eland is van mij – Oliver Jeffers: Een paar weken terug deed ik mee aan de wedstrijd van de Leesclub van Bol.com waarbij je misschien wel het boek van je keuze kan winnen. Wat later kreeg ik het ook effectief toegestuurd. Heel benieuwd naar dit leuke kinderboek.

Welke boeken staan er komende weken op jouw programma?

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #20, de dunne boekjeseditie!

  1. Ik heb terug een stapeltje uit de kast gehaald voor deze maand. Dat maakt het wat makkelijker voor me om te kiezen. Tot nu toe las ik Toren van de Dageraad van Sarah J.Maas en ik ben momenteel in Sterrenregen van Colleen Hoover bezig. Verder heb ik ook nog de volgende boeken klaarliggen: Alien Nation (Gini Koch), Blaze of Memory (Nalini Singh), Dorothy must die (Danielle Paige), Koud bloed (Tess Gerritsen), Verraad (J.D.Robb), Hartenbloed (Juliet Marillier), An enchantment of raven (Margaret Rogerson) en De nieuweling (Taran Matharu). Geen flauw idee of ik die ook allemaal ga kunnen lezen én er liggen ook nog enkele bibliotheekboeken te wachten. Ik ga me dus sowieso niet vervelen.

  2. Ik heb nog geen enkel boek van Ish Ait Hamou gelezen, maar ook ik hoor niets anders dan lovende woorden. Hopelijk kan ik binnenkort ook eens een van zijn boeken oppakken! Ik heb zojuist een boek uitgelezen (Stof & Schitteringen van Kelly van der Laan) en momenteel heb ik het heerlijke moment dat ik een nieuw boek mag kiezen om te lezen. Ik maak geen TBR’s dus ik ga van dit keuzemoment genieten 😉

Geef een reactie