Varia

De Sunshine Blog Award

De “ Sunshine Blog award ” is een award van bloggers voor bloggers die anderen inspireren om creatief en positief op te treden in de hele blogosfeer.

We kunnen wel wat zonneschijn gebruiken in deze dagen van sneeuw, vrieskou en ijzel. Een dikke dank je wel dus aan Joni om mij afgelopen zondag te nomineren voor de award. Ik stond in mooi gezelschap in haar lijstje!

sunshine-blogger-award

DE REGELS

 1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft voor de Sunshine Blogger Award en voorzie een link naar zijn/haar blog (merci Joni dus!).
 2. Beantwoord 11 vragen die de blogger jou stelt.
 3. Nomineer zelf 11 nieuwe bloggers om de award te ontvangen en stel ze 11 vragen.
 4. Som de regels op en plaats het logo van de Sunshine Blogger Award in je post op je blog.

DE VRAGEN

1. Wanneer begon je te bloggen?

Mijn allereerste blog heb ik geschreven toen ik 17 jaar was ofzo. Dat is intussen bijna 16 jaar geleden (auwtsj!). Ik deed het verhaal eerder al eens uit de doeken.

2. Welke onderwerpen zijn het populairst?

Op basis van de statistieken zijn mijn reviews van boeken van bekende mensen en mijn loopavonturen het populairst. Al merk ik dat mijn lijstjes (6 x dit of 4 x dat) ook wel geapprecieerd worden!

3. Blog je op vaste tijdstippen?

Ik blog normaal gezien op maandag, woensdag en vrijdag. Uitzonderlijk ook eens op zondag. Maar nu tijdens #40dagenbloggen blog ik quasi elke dag.

4. Heb je een (of meerdere) vaste blogrubriek(en)?

Ik heb er wel meerdere: reviews van boeken en concerten, mijn to be read-lijstjes, as we speak, monthly blessings en Start 2 Run. Er zijn wel wat zekerheden in mijn blogplanning!

5. Wat is je favoriete blogpost?

Ik hou wel van de Monthly blessings. Omdat dat kleine geluksmomentjes zijn waar ik ook al eens mee kan terugblikken en denken ‘dat was toch echt wel leuk’. Voor de rest ook wel fan van de blogposts waar ik veel reactie op krijg. Doet toch stiekem altijd een beetje deugd.

6. Film kijken in de cinema, of thuis op de zetel (met of zonder seuzeke)?

Goh, ik kijk echt héél weinig tv en zeker al geen films. Ik lees liever een boek. Dus doe dan misschien toch maar de cinema. Daar kan ik niet anders dan zitten, kijken en chips eten (nacho’s met kaassaus graag!). En toegegeven, meestal vond ik de film ook best wel goed.

7. Ben je een ochtend- of een avondmens?

Een ochtendmens, absoluut. Dat kunnen zowel #bf, #bff en al m’n collega’s beamen. Mijn werkdag begint om 7.45u, dat wil zeggen dat ik om 5.30u opsta om er op tijd te zijn. De meeste van mijn collega’s zie ik dan pas rond 10u. En ik trek dat ook wel door naar het weekend. Als ik dan tot 7-7.30u kan slapen, is dat voor mij echt wel uitslapen. Daar tegenover staat ook wel dat mijn licht meestal tussen 22 en 00u uitgaat.

8. Hartig of zoet?

Eerder zoet dan hartig denk ik. Al ben ik geen fan van mierzoete dingen. Liever dessertjes met fondant chocolade of limoen/citroen. Die frisse toets kan ik wel appreciëren.

9. Welke bestemming scoort het hoogst op je bucket list?

Goh, Australië – Nieuw-Zeeland scoort redelijk hoog denk ik. Of ik daar ooit nog ga geraken is een andere vraag. New York stond vroeger redelijk hoog maar daar ben ik intussen al geweest (check)!

10. Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Dat vind ik best wel een moeilijke. Hopelijk is mijn huis tegen dan echt wel wat degelijk afgewerkt. Nog niet de extra’s maar wel gewoon de basis. Voor de rest hoop ik vooral gelukkig te zijn met een eigen gezin, een goeie job en een hoop leuke vrienden rond mij. En vooral nog bloggend op Perfect Imperfect!

Dank je wel voor de award Joni!

DE GENOMINEERDEN

Mijn excuses voor wie al eens genomineerd geweest zijn, het is alleen maar een extra pluim op je hoed! En Joni was al met een paar anderen lopen ;).

 1. Liquid Skies
 2. Audrey en drie kerels
 3. Josie’s Little Things
 4. Kelly Steenlandt
 5. Zwartraafje
 6. Samajatalk
 7. Fiekefatjerietjes
 8. Flavieswereld
 9. Antonetta
 10. GoAnnelies
 11. Oui! Magazine

DE VRAGEN

 1. Wat vind jij het leukste aan bloggen?
 2. Welke 3 blogs moet iedereen gewoon volgen en waarom?
 3. Met wie (BV, blogger, organisatie …) zou je graag nog eens samenwerken voor een blog?
 4. Op welke rubriek op je blog ben je het meest trots?
 5. Hou je rekening met de statistieken van je blog of blog je wanneer en over wat jij zin hebt?
 6. Welk moment van de week is voor jou de perfecte digital detox?
 7. Wat is je favoriete bezigheid als je eens een avondje alleen thuis bent?
 8. Zomer of winter?
 9. Actief bezig zijn of luieren?
 10. Italiaans of Chinees (eten)?
 11. Wat is je favoriete dessert?

Zin om de vragen gewoon over te nemen? Doe gerust en geef me een seintje of laat je antwoordje achter in een reactie. Ik kijk er nu al naar uit!

Getagd ,

0 gedachten over “De Sunshine Blog Award

 1. Oh, bedankt voor het nomineren 🙂 Ik vul die eerstdaag zeker in!
  Hier ook een ochtendmens die opstaat op 5u30 en jammer genoeg trekt dit zich hier ook door in het weekend…

 2. Leuke antwoorden! En chapeau dat jij elke dag om 5u30 uit je bed komt om op tijd op je werk te zijn. Hopelijk kan je dan ook wel op tijd naar huis ’s avonds?

 3. Dankjewel voor de tag! Ik heb de slechte gewoonte om tags vrij lang te laten liggen voor het er een keertje van komt om ze daadwerkelijk in te vullen en te publiceren maar ik ga mijn best doen. 😉 Mijn nicht is nog niet zo lang terug van een vakantie in Nieuw-Zeeland. Haar kaartje kwam een paar dagen later en ze had ook een aantal theezakjes voor me bij. Ik ben er dus nog niet geweest maar ik heb nu wel Nieuw-Zeelandse theezakjes in mijn verzameling.

 4. Via via kom ik op je blog. Je hebt inspirerende rubrieken…zoals monthly blessings en As we speak. Ik volg al teveel blogs maar ik kom zeker nog eens kijken.

  Groetjes,

  Dorothé

Geef een reactie