Varia

Halfweg #40dagenbloggen

Amai, we zijn halfweg #40dagenbloggen. Het moment bij uitstek om eens terug te blikken op de voorbije 20 dagen bloggen. En vooruit te blikken naar wat ik hier de komende 20 dagen nog zal schrijven.

40 dagen bloggen

Eerlijk? #40dagenbloggen bevalt me beter dan ik ooit had kunnen denken. Voorlopig kan ik mooi op tijd mijn blogjes schrijven en kan ik ze zelfs redelijk goed uitwerken. Het moet niet raprap maar ik kan er ook gewoon ook tijd insteken. En dat vind ik best wel leuk. Als ik dan eens door m’n eigen blogjes scroll, ben ik toch best wel gelukkig.

Ik heb tot nu ook nog maar 3 skipdagen ingezet. Dat is de helft van het toegelaten aantal dagen. En eigenlijk gewoon omdat het kan en mag, niet omdat het moest. Zondag rustdag is mijn uitgangspunt in deze #40dagenbloggen. Al heb ik me wel voorgenomen, volgend jaar ook die dagen te vullen als ik nog eens meedoe. Het moet toch een beetje uitdagend blijven eh ;).

De afgelopen weken combineerde ik mijn vaste rubriekjes met ideeën uit de bundel van Kathleen. Maar de afgelopen week vond ik zelfs nog wat extra inspiratie bij blogjes die ik al langer eens wilde schrijven. Ook de komende weken hoop ik op hetzelfde elan verder te doen. Ik heb nog wat leuke blogjes op de planning staan.

#40dagenbloggen lijkt ook door jullie, mijn lezers, geapprecieerd te worden. Want mijn blogjes worden de afgelopen weken opvallend meer gelezen. Best wel fijn om te zien!

Doe jij mee aan #40dagenbloggen? En hoe sta jij er voor?

Getagd ,

0 gedachten over “Halfweg #40dagenbloggen

  1. Ik had me ingeschreven, maar heb het al snel opgegeven. Dit jaar vind ik er echt de tijd niet voor, of de energie. Ook het voornemen om elke dag iets voor mijn blog te doen, heb ik nog niet waar kunnen maken. Och ja, er zijn ergere dingen 🙂

Geef een reactie