Struggle of life

Quotes die mij perfect omschrijven

Ik hou van quotes. Van mooie quotes welteverstaan. Soms zijn ze herkenbaar, soms haal je er kracht uit en soms word ik er zo gelukkig van. Net daarom wil ik in deze #40dagenbloggen een paar goeie quotes oplijsten. Quotes die mij perfect omschrijven.

Quote1

Ik ben een vroege vogel. Ik sta graag vroeg op, ook in mijn verlof. Bovenstaande quote omschrijft perfect wat ik zo leuk vind aan de vroege ochtenden.

Quote2

Een belangrijke les die ik de afgelopen jaren heb geleerd. Vergeet wat er is gebeurd en grijp de kansen die het leven geeft.

Quote3

Nog zo’n belangrijke les. Geef kansen aan mensen die jou kansen geven. Kansen om je echte verhaal te vertellen. Mensen die oprecht naar je luisteren. En die met veel plezier tijd met je doorbrengen.

Quote4

Waarom ik boeken lees? Oa. omwille van de quote hierboven. Gewoon even in mijn coconnetje kruipen en al de rest vergeten. Heerlijk!

Quote5

Als ik m’n mooiste kleren aan heb, voel ik mezelf automatisch een stuk vrolijker. Dusja, life is like a party, dress like it. Elke dag opnieuw.

Wat is jouw favoriete quote en waarom?

Getagd , ,

0 gedachten over “Quotes die mij perfect omschrijven

  1. Ik ben ook helemaal into quotes! Geweldig mooi verwoorde teksten die uitdrukken wat voor jou op dat moment belangrijk is. Dit is vandaag mijn top 3 😉

    Vergeet niet te genieten van het leven.
    Verloren tijd komt nooit meer terug.

    We were born to be real, not to be perfect.

    Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you or makes you happy.

  2. Het belang van die derde quote heb ik jammer genoeg proefondervindelijk mogen ondervinden. Ik ben iemand die met iedereen goed wil overeenkomen maar af en toe is het nodig om afscheid te nemen wanneer een vriendschap maar van één kant lijkt te komen. Op zo’n moment is al de energie die je er inpompt geen geïnvesteerde meer maar verloren energie.

Geef een reactie