Varia

#40dagenblogger-tag

Eerlijk? Ik had het stokje van Babs wat gemist in de #40dagenbloggen-Facebookgroep. Dus toen ik afgelopen week her en der #40dagenbloggeR-tags zag opduiken, was ik ff niet mee. Maar goed, tijd om mijn schade in te halen na een weekend zonder bloggen. 2 skipdagen ineens ingezet. Dju, toch.

Onder het motto “What about you #40dagenbloggeR?” proberen de bloggers onderling elkaar wat beter te leren kennen. Ze doen dat door dit stokje in te vullen. Mijn statistieken bewijzen dat ik de afgelopen weken heel wat nieuwe lezers kreeg dus hoog tijd om dus via de tag wat beter kennis te maken met de blogger achter Perfect Imperfect.

Stel jezelf en de blog eens voor in max 20 woorden

Katrien / 32 / blogger / communicatiemadam / saxofoniste / fotoliefhebber / boekenwurm / liefje / introvert / rustig / koersliefhebber / perfectionist / (im)perfect / overgestructureerd / bullet journal / Applefanaat

img_3978

Waarover ging je eerste blogbericht?

Zoals bij zovelen blijkbaar: over het feit dat ik een nieuwe blog begon. Of toch hier op deze blog. Mijn allereerste blog ging waarschijnlijk over wielrennen want ooit, heel lang geleden, startte ik met een wielerblog.

Veranderde de blog al van stijl en inhoud in de loop der jaren?

Ja, al is Perfect Imperfect redelijk stabiel gebleven. Ik heb op voorhand voor mezelf ook wel een plannetje uitgewerkt met wat ik hier wilde brengen. Mijn oudere blogs ging meer over een bepaald thema. Wielrennen bijvoorbeeld. Dus op dat vlak heb ik doorheen de jaren wel een make-over gehad op m’n blog.

Wat wil je graag nog bijleren om je blog te verbeteren?

Ik zou me heel graag terug willen toeleggen op fotografie. Ik heb dat echt laten verwateren de afgelopen jaren. Zonde, want op een gegeven moment was ik echt wel vrij goed. Terwijl het nu zoeken en zuchten en puffen is als ik nog eens foto’s moet maken.

Als je slechts één blogpost mocht kiezen om je nieuwe lezers te laten lezen, welkeen zou dat zijn?

Sowieso mijn voorstelling, belangrijk om wat meer over mezelf te weten en over wat ik schrijf. Dan weet je op z’n minst waar je je aan mag verwachten. En misschien ook wel die over m’n platte batterij, dat verklaart veel andere blogposts.

Op welke (blog)skill van een andere #40dagenbloggeR ben je stiekem jaloers?

De humor van Kathleen, het leestempo van verschillende Nederlandse boekenbloggers (Emmy bv.) en de loopskills van Josefien.

Voor welke samenwerking mogen ze je altijd contacteren?

Boeken (je kan nooit genoeg leesvoer hebben), lopen (ik zoek dringend nieuwe motivatie om te lopen) en vakantie (zei er iemand zon, zee, strand?). Maar voor de rest sta ik open voor elk mooi aanbod dat bij de inhoud van m’n blog past. Ik ben heel karig met samenwerkingen omdat ik graag m’n onafhankelijkheid behou. Maar anderzijds ook wel supertrots op organisaties als Start 2 Run en Van Halewyck waar ik het afgelopen jaar al een paar keer mee mocht samenwerken.

Waar, wanneer en hoe lang blog je meestal?

Wanneer het mij uitkomt. Vaak maak ik in het weekend wel een paar uur de tijd om heel wat blogs uit te werken en op voorhand te maken. Maar even goed pak ik op de trein mijn tablet om een blog te schrijven of doe ik dat ’s avonds terwijl ik in de zetel lig. Het hangt er wat vanaf wanneer ik er tijd en zin voor heb. Soms gaat dat over een kwartier, soms ook echt over een paar uur. En zo liggen er nog een paar reviews te wachten op tekst ook. Ik lees blijkbaar sneller dan ik de reviews kan schrijven. Oeps!

Wat is je ultieme blogessential (naast de computer)?

Sowieso mijn smarthphone. Voor foto’s, om reacties op m’n blog op te volgen en te beantwoorden en om m’n to do-lijstje op pijl te houden.

Welke bloggers die deelnemen aan #40dagenbloggen volg je op de voet en lees je zo vaak als mogelijk?

Ik volg er heel wat van: Annelies, Dorien, Evi, Flavie, Fieke, Joke, JoniKelly, Kelly, Kathleen, Lotte, Nina, Stephanie en Samaja.

Hoe vergaat het bloggen je tijdens de #40dagenbloggen? Hoe pak je het aan? En zou je volgend jaar weer meedoen?

In het begin ging het vlekkeloos. Zondag = skipdag. Ik plande wat dingen op voorhand in en ik kon het zonder probleem bijhouden. Maar dan kwamen de drukke dagen en de veel te vermoeide avonden. Dus afgelopen weekend zette ik maar meteen twee skipdagen in. Maar op zondagnamiddag begon ik toch maar weer te bloggen voor de komende week. En dus zit ik toch weer mooi op schema!

Deel 1 tip of bemoedigend woordje om de andere bloggers een duwtje in de rug te geven.

Ik las hem al bij vele andere bloggers, maar ik vind het zo waar, dat ik hem gerust zelf ook nog deel: You do you. Doe je eigen ding, trek je niks aan van de rest. Zolang je zelf maar gelukkig bent, is het allemaal ok.

Post hieronder een foto van hoe je nu aan het bloggen bent. Het leven zoals het is.

img_4150

Zondagnamiddag met een fleecen dekentje en #bf die naar The Big Bang Theory kijkt, ik kijk mee met een half oog.

Zin gekregen om deze what about you #40dagenbloggeR tag over te nemen? Laat het dan zeker weten in de comments!

Getagd , ,

0 gedachten over “#40dagenblogger-tag

  1. Ik heb me hier een tijdje terug ook door een hele stapel nog te recenseren boeken heengewerkt. Nu ja, bijna. Enkele moet ik nog uitwerken. Bij sommige van hen was het al een hele poos geleden dat ik ze gelezen had. Al een geluk dat ik tijdens het lezen af en toe iets neerpen want anders zou ik nu al niet meer weten wat ik over die boeken kwijt wilde.

Geef een reactie