Klein en groot geluk

Mijn 5 favoriete muziekjes van het moment

Ik ben een grote muziekliefhebber. De radio staat op van ’s morgens tot ’s avonds. Ik word wakker met de wekkerradio, luister naar de radio in de auto en aan mijn bureau staat permanent de livestream van Studio Brussel op. En tussendoor steek ik m’n iPod in m’n oren op de trein. Muziek is dus alomtegenwoordig in m’n leven.

Maar wat zijn nu eigenlijk mijn 5 favoriete muziekjes van het moment? Ik heb er hard over moeten nadenken. Want ik besefte plots dat heel wat muziek gewoon aan mij voorbijgaat omdat de radio wel aanstaat maar ik eigenlijk nooit aandachtig luister. Ik probeerde toch maar eens die top 5 samen te stellen.

1. Years and Years – Sanctify

Ik haalde dit nummer al aan in de laatste ‘As we speak’. Zo blij dat ze eindelijk met nieuw werk komen.

2. Muse – Thought Contagion

Ook Muse is zo een van die bands waar ik geen nummer van wil missen. Thought Contagion is weer een echt Muse-nummer maar toch weer wat anders.

3. Editors – Magazine

Stikjaloers was ik dat ik niet naar Editors kon gaan zien in Sint-Truiden. Dan moet ik me maar tevreden stellen met hun nummers op de radio.

4. Equal Idiots – Toothpaste Jacky

Ik hou wel van het zotte kantje van Equal Idiots. Ik moet dringend eens op zoek naar hun plaat!

5. YungBlud – I love you, will you marry me?

Een vrolijk schijfje vind ik zelf. Ik kan het niet laten om elke keer opnieuw mee te kwelen.

Wat zijn jouw favoriete plaatjes van het moment?

Getagd , , , , , , ,

0 gedachten over “Mijn 5 favoriete muziekjes van het moment

  1. Om de één of andere zat ik al twee dagen met een liedje in mijn hoofd. Geen flauw idee waar het vandaan kwam maar dankzij het zien van jouw lijstje is het nu verdwenen. Wel leuk om te zien dat we deels van dezelfde muziek houden.

  2. Daar zitten er wel een paar tussen die ik graag hoor! Wist niet dat Muse nieuw materiaal had, shame on me, tien jaar geleden waren ze zonder meer mijn favoriete band!

Geef een reactie