Boekenwurm

Leeslijst #21

Een nieuwe maand is een nieuwe leeslijst. Dat is voor april niet anders. Al heb ik een klein beetje gefoefeld want van de boeken hieronder heb ik er stiekem al een paar gelezen omdat ik er een review van moest maken.

  • Het wordt spectaculair. Beloofd. – Zita Theunynck: Ik kocht het boek vorig jaar online omdat ik er heel wat goeie dingen over las. Stiekem spijt, dat ik het nog niet eerder kunnen lezen heb. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus.
  • De Vier – Scott Galloway: Voor het Leesmagazine van Bol.com las ik De Vier. De korte inhoud triggerde me wel. De grote vier (Google, Apple, Facebook en Amazon) die onder de loep genomen worden, daar wil je toch meer over weten.
  • Powerboost – Claudia Van Avermaet: Powerboost was het boek waar ik het meest naar uitkeek. Ik las de eerste twee van Claudia ook al en ik vond ze zo inspirerend dat ik sowieso het derde boek ook wilde lezen. Ook dit boek lees ik voor het Leesmagazine van Bol.com.
  • Dank je wel – Stefan Boonen & Jan Van Lierde: Ik had nog nooit zelf een recensie-exemplaar aangevraagd. Maar ik was zo ontzettend benieuwd naar Dank je wel dat ik het toch eens deed. Absoluut geen spijt, dat zal binnenkort wel blijken in mijn review!
  • De wolf, de eend & de muis – Mac Barnett: Een cadeautje. Want in de Facebookgroep van het Leesmagazine van Bol.com kan je wekelijks je favoriete boek uit een lijstje kiezen. Wie weet, krijg je het dan een week later in de bus. En zo belandde dit boekje dus in mijn brievenbus.

Welke boeken staan de komende weken op jouw lijstje?

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #21

Geef een reactie