Boekenwurm

Leeslijst #21

Een nieuwe maand is een nieuwe leeslijst. Dat is voor april niet anders. Al heb ik een klein beetje gefoefeld want van de boeken hieronder heb ik er stiekem al een paar gelezen omdat ik er een review van moest maken.

img_4202-1

  • Dank je wel – Stefan Boonen & Jan Van Lierde: Ik had nog nooit zelf een recensie-exemplaar aangevraagd. Maar ik was zo ontzettend benieuwd naar Dank je wel dat ik het toch eens deed. Absoluut geen spijt, dat zal binnenkort wel blijken in mijn review!
  • De wolf, de eend & de muis – Mac Barnett: Een cadeautje. Want in de Facebookgroep van het Leesmagazine van Bol.com kan je wekelijks je favoriete boek uit een lijstje kiezen. Wie weet, krijg je het dan een week later in de bus. En zo belandde dit boekje dus in mijn brievenbus.

Welke boeken staan de komende weken op jouw lijstje?

Tagged , ,

0 thoughts on “Leeslijst #21

Geef een reactie