Struggle of life

Maakt er iemand voor mij wat tijd bij?

Het is hier kalm op de blog de laatste weken. Dat weet ik zelf ook wel. Hoewel bloggen voor mij vaak de opperste ontspanning is, kom ik er nu gewoon niet toe. Nog 14 dagen doorbijten en dan zet ik terug mezelf op de eerste plaats. En de blog hier.

Het is eigenlijk zotjes hoe de tijd vliegt. Ik cross de laatste weken weer maar eens van hot naar her en ik heb vooral het gevoel dat ik geen controle heb. Op alle gebieden trouwens, werk, verbouwen, hobby’s, afspraken met vrienden … En dat ergert me als controlefreak wel een beetje. Ik doe wat echt gedaan moet worden maar overschot heb ik zeker niet. En dat wil zeggen dat er wat dingen die ik graag doe moeten inboeten. Spijtig eigenlijk wel, want dat zijn de dingen die ervoor zorgen dat mijn batterijen goed opladen.

Ik merk het aan mijn hoofd dat wat rust deugd zal doen. Een beetje overbelast toch wel. Maar er zijn nu gewoon op dit moment zoveel dingen die gewoon moeten. En dus bijt ik nog wel ff door. Maakt er iemand voor mij even wat tijd bij? 😉

0 gedachten over “Maakt er iemand voor mij wat tijd bij?

  1. Mijn productielijn om tijd te produceren is al jaren kapot, anders deed ik het heel graag voor je! Maar je vrienden hebben er alle begrip voor 😜 en als ze dat niet hebben, dan weten ze waar de deur is! Geniet van de kleine leuke en ontspannende momentjes! Daar gaan we namiddag al eens werk van maken! X

  2. Oh, dit had ik zelf ook geschreven kunnen hebben… Deze middag had ik nog eens een halfuur tijd (omdat manlief met J. in het zwembadje aan het spelen was), en toen schreef ik nog eens een blogpost. Het was twee weken geleden… De laatste weken kom ik amper toe aan bloggen, maar ik zit wel veel in onze tuin, dus gelukkig is er wel iets van ontspanning.
    Sterkte met doorbijten, en hopelijk binnenkort wat meer rust, en (blog)tijd!

  3. Tijd heb ik op zich wel maar hier is het de energie die ontbreekt. Vandaar dat ik nu blogposts aan het lezen ben die al een tijdje op me stonden te wachten in mijn blogfeed. Hopelijk heb je ondertussen weer iets meer tijd voor jezelf want dat is inderdaad onmisbaar om rust in je hoofd te krijgen.

  4. Heel herkenbaar! Ook ik heb het de afgelopen maanden zo druk gehad, dat mijn blogs er soms een beetje onder leden. Maar vanaf deze week werk ik nog maar 4 dagen in de week, dus na heel veel uitrusten zal ik binnenkort weer meer tijd hebben voor mijn eigen projecten, waaronder mijn blogs 😀

Geef een reactie