Boekenwurm

Gelezen: #LaatsteVlog – Carry Slee

#LaatsteVlog is zo een van die ‘doe er maar bij voor gratis verzending’-aanwinsten. Ik had al heel wat positieve dingen gelezen over Carry Slee als auteur dus wilde ik het graag eens proefondervindelijk vaststellen. #LaatsteVlog bleek een koopje en het las als een trein. Dubbele win dus!

img_3930

Auteur: Carry Slee

#LaatsteVlog vertelt het verhaal van een vriendengroepje. Roos maakt schitterende foto’s die ze deelt op Instagram. Haar account begint stilaan heel wat succes te oogsten en ze denkt erover om blogs te maken. Maar haar gelukkige leventje krijgt toch wel een deuk als haar stiefzus bij haar komt inwonen. Vroeger was Suzan echt wel een leuk meisje maar de afgelopen maanden is ze zo hard veranderd.

Gijs zit dan weer eerder in een af-en-aan-relatie met de beste vriendin van Roos. In een opwelling maken ze het uit en wil Gijs alle herinneringen uit zijn leven. Samen met Noud speelt hij vuurtjestook op z’n slaapkamer. Het loopt helemaal uit de hand en de hele slaapkamer brandt af. Noud schaamt zich dood omdat hij Gijs niet zelf uit de brand kon redden en de vriendschap loopt mis.

Maar stilaan pikken ze de draad weer op. Gijs en Jesse maakt supergrappig filmpjes die veel succes oogsten en die door Roos gefilmd worden. En Roos komt stilaan te weten waarom Suzan zo de bitch uithangt. Kortom, #LaatsteVlog is een typisch jeugdboek met problemen in vriendschappen die soms een tijdje moeten wachten op een oplossing. Het leest bijzonder vlot en is uit in no-time. Het is dan ook niet meteen een dik boek.

Getagd , ,

Geef een reactie