Struggle of life

As we speak #18

Als ik dacht dat april druk was, dan doet mei er nog een stevig schepje bovenop. Maar het eind is in zicht. Oef! Vanaf vrijdag kan ik wat herademen. Of dat hoop ik toch op z’n minst. Gelukkig hadden de afgelopen weken ook heel wat leuke dingen in petto. Hoog tijd voor een nieuwe As we speak. De mosterd haalde ik trouwens bij Kelly, die hem dan weer bij Kelly haalde.

LEEST

Ondanks de drukke dagen en een leesdip, slaagde ik er toch in veel te lezen. Ik las een hele hoop promoboekjes die ik kreeg en haalde m’n blog-leesachterstand helemaal in. Maar daarnaast las ik toch ook nog 8 boeken. Ik begon met Hard Hart van Ish Ait Hamou en daarna ging ik voor wat vakliteratuur met De Kleine SEO voor Dummies. Ik las een e-boek met De verborgen geschiedenis van ons van Jessy Kirby en ik plakte er twee kinderboeken aan vast: De grot van bruine beer en Het Feestboek van Vos en Haas. Daarna las ik Fataal Spel van Chinouk Thijssen (spoileralert, WAT EEN EINDE!) en momenteel lees ik SEO voor webprofessionals. We werken aan een nieuwe website bij KSA dus wat extra achtergrond kan geen kwaad!

IMG_4296

KIJKT

Op TV-vlak komt de zomer er duidelijk aan. Er is een hele hoop minder te zien op TV. Ik keek de laatste afleveringen van Shopping Queens nog, maar dat seizoen zit er ondertussen op. Matchmakers met Jani blijft gelukkig nog even lopen (wat een topper!). En de finale van De Mol was toch weer beklijvend. De winnaar had ik goed gegokt, De Mol helaas niet. De herhalingen van Perfect met Karen Damen zitten er ook weer op. Maar gelukkig kan ik m’n hartje nog ophalen met de hele reeks Harry Potterfilms die VIER momenteel uitzendt.

LUISTERT

Meestal luister ik gewoon naar de radio of zet ik m’n iPod op shuffle. Maar de afgelopen weken maakte ik kennis met de nieuwe single van Stromae (finally!) en zette ik toch een paar keer de CD’s van Ed Sheeran op om me voor te bereiden op z’n concert. Ik ben klaar voor Werchter Boutique op 16 juni en Ed Sheeran op 1 juli!

EET

Ik at de eerste asperges bij Hof ter Herck, toch een van onze favoriete adresjes. De pasta met asperges was er heerlijk. We gingen met vrienden naar d’Entrocôte in Borgloon. Ik was er nog nooit geweest maar het was een aangename ontdekking. De brochette van scampi’s was letterlijk om duimen en vingers van af te likken. Om al dat zondigen wat te compenseren stopte ik met koeken te eten. Weer wat meer fruit en groenten op mijn menu. Mijn spijsvertering is me dankbaar. En ons tweejarige jubileum vierden we kort bij huis in Den Biechtstoel.

VERBOUWT

Er is vooruitgang, hoera! De gyprocwerken zijn bijna klaar, er moet nog één omkasting gemaakt worden. De tegels werden eindelijk geleverd. Al hebben we er in allerijl nog andere moeten kiezen omdat de tegels die we gekozen hadden niet meer in stock waren. De tegels zijn intussen zelfs als geplaatst! Ze zijn zo mooi als ik gehoopt had. En sinds vrijdag staat zelfs de keuken al. Ik ben echt wel wat onder de indruk. Nu de laminaat nog en de badkamer bestellen. Dan nog zorgen voor deuren en trapbekleding. En dan beginnen we er stilaan te geraken. Ik krijg weer wat hoop!

En hoe gaat het jou?

Getagd ,

0 gedachten over “As we speak #18

  1. WoW, 8 boeken lezen tijdens een leesdip vind ik toch behoorlijk indrukwekkend. Ik heb net 6 weken gedaan over 1 (weliswaar dik) boek.
    Ik wens je een fijne maar rustige juni!

    1. Haha ja, nochtans sommige dagen gewoon boek vastgepakt en geen blad kunnen lezen wegens teveel afgeleid of te moe. Dus ik klaag niet ;). En bedankt!

    2. troost ik ben al sinds half maart bezig aan een boek van 895 pagina’s. Aan dertig pagina’s per avond is het eigenlijk niet abnormaal hé dat het zo traag gaat 😀

Geef een reactie