Boekenwurm, Klein en groot geluk

Ik won een goodiebag bij Zwartraafje!

Normaal ben ik niet z’n fan van goodiebags. Ze bevatten vaak gewoon een hoop promomateriaal zonder waarde en waar ik niks aan heb. Maar toen Zwartraafje een goodiebag van YALFestBe verlootte, deed ik maar al te graag mee. Want die goodiebag was toch net even anders.

Toen het pakje in de bus viel, was ik precies een kind dat een megapakket speelgoed had gekregen. Ik keek m’n ogen uit en bij alles wat ik uitpakte maakte m’n hart een vreugdesprongetje. Laat ons zeggen dat ik het pakket 5 keer heb uitgepakt en opnieuw ingepakt. En dat ik elke keer opnieuw nog zoveel plezier had. Misschien moet ik die swap-pakketten ook eens overwegen, volgens mij word ik daar minstens even gelukkig van ;).

Wat. Een. Doos. Eeuwige dankbaarheid voor Zwartraafje. Zelden zoveel grote en kleine cadeautjes ineens gehad. Geef toe? Je zou toch zelf ook niet weten waar eerst te beginnen?

Bovenaan alvast twee toppers. Een mok met de quote ‘Dare to be different’ en een totebag van Bloed en Beenderen. Superleuk. Ze zullen zeker en vast goed gebruikt worden.

Verder een hele hoop bladwijzers. Superleuk, want mooie bladwijzers hou ik altijd bij om zoveel mogelijk te gebruiken.

Wat promomateriaal en leuke goodies zoals kaartjes en notitieblaadjes.

Een boekig kaartje van Zwartraafje. Wauwie! Echt leuk gemaakt. En een preview van de nieuwste Jennifer L. Armentrout. Het eerste stukje leesvoer uit de goodiebag, maar, wait for it, het beste moet nog komen.

Want ik kreeg maar liefst 6!! boeken.

  • 13 minuten van Sarah Pinborough staat al zo lang op het verlanglijstje. Dus superblij dat het boek in de goodiebag zat.
  • Wreck this Journal en het RAK-boek zijn twee boeken die ik nooit zelf wilde kopen maar me wel mateloos fascineerden, dus bij deze kan ik ze toch zelf eens uittesten.
  • The Notebook van Nicholas Sparks was niet meteen m’n favoriete film maar wie weet kan het boek me wel bekoren?
  • En Zwartraafje stopte er zelf nog twee boeken bij: HalfZwart van Sally Green en Troebel Water van Belinda Acbi.

Getting spoiled. En geen klein beetje. Ik ga weer uren leesplezier tegemoet.

Helemaal onderin zat ook nog een boekenmagazine en een roze potlood. Ik zoek al lang naar een goed boekenmagazine (tips welkom!) maar bij deze kan ik er eens eentje uittesten.

Een superdikke dank je wel Zwartraafje! Je hebt het kleine (en grote) kind in mezelf supergelukkig gemaakt.

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Ik won een goodiebag bij Zwartraafje!

Geef een reactie