Struggle of life

Lomp, lomper, lompst!

‘You stupid woman’ zeggen ze in Allo Allo. Nu eerlijk? Zo voelde ik mij vorige week toch wel even toen ik een cruciaal onderdeel van m’n laptop achterliet op een vergadering in Kortrijk (eigenlijk Gullegem). Oh ja, de andere kant van het land. Het beetje blogplanning dat ik terug had opgebouwd ligt weer helemaal aan diggelen.

Elke maand vergaderen we met alle pedagogen van bij ons. De locatie wisselt al eens. Zo komen we toch ook nog eens op onze andere secretariaten. En dus treinde ik vorige week donderdag naar Gullegem. En na een hele dag vergaderen trok ik weer richting Limburg. Helaas zonder de oplader van m’n laptop. Al viel de euro pas ’s anderendaags, duidelijk te laat.

En pas dan begin je te beseffen hoe afhankelijk je van zo’n ding bent. Nochtans gebruik ik hem niet meer zo superveel. Enkel voor m’n blog en wat andere, kleinere dingen werk ik liever op m’n laptop dan op tablet of smartphone. Maar goed, ik overleef het wel ;). Alleen mijn blog lijdt er nog maar eens onder. Net nu ik goeie voornemens had gemaakt en weer wat blogideeën had opgelijst.

Dus schrijf ik deze blog op m’n tablet. Om toch nog eens wat te kunnen schrijven. Duim dus maar hard dat ik in de loop van volgende week mijn oplader terugheb en hier eindelijk weer wat werk in die blog kan steken. Stay tuned dus.

Getagd ,

0 gedachten over “Lomp, lomper, lompst!

Geef een reactie