Struggle of life

As we speak #19

Zelden zo blij geweest om een paar weken vakantie te hebben. De eerste week is bijna achter de rug, gelukkig heb ik er nog twee te gaan. Even leven op een ander tempo. Heerlijk is dat. Hoog tijd voor een nieuwe As we speak. De mosterd haalde ik trouwens bij Kelly, die hem dan weer bij Kelly haalde.

LEEST

Aangezien ik hier in juni geen ‘As we speak’ gepost heb, vat ik even de afgelopen twee maanden samen. In die tijd las ik 9 boeken en wat magazines. Ik las SEO voor webprofessionals (te technisch) en Evert Kwok Vakantieboek 2. Van de laatste verscheen een review in het Leesmagazine van Bol.com. Maar aangezien ik van geen beide echt wild was, kwamen ze niet op m’n blog terecht. Gelukkig las ik daarna wel heel wat toppers, zoals De Mol van Bart Debbaut, De Rode Magneet van Bertina Mulder en Puur & Lichter van Pascal Naessens en William Cortvriendt. Ik won Eén eenhoorn alsjeblieft van Mark Jansen en voor het Leesmagazine las ik Feitenkennis van Hans Rosling en Harry Potter en de Vuurbeker. Ik voegde daar nog Vind ik leuk van Holly Bourne aan toe en stortte me daarna op de magazines: Flair, Running.be en Goed Gevoel vlogen er al door.

IMG_4628

KIJKT

De afgelopen weken was het vooral het WK wat de klok sloeg. Ik keek met een half oog mee vanuit m’n zetel met een boekje in de hand. Ik neem ook Sex and the City op met de digicorder om uitgesteld te kunnen kijken. Heerlijk om die serie nog eens te kunnen bekijken. Op Canvas was een uitgebreide samenvatting van Rock Werchter te zien, zo kon ik er toch een beetje bij zijn. En VTM zendt Lili & Marleen terug uit. Zo grappig om te herbekijken. Op de digicorder staan ook twee concerten van Ed Sheeran waarmee ik nog wat kan nagenieten van zijn optreden op de wei van Werchter.

LUISTERT

Drie weken geen trein nemen, is ook drie weken amper mijn iPod gebruiken. Ik heb wel mijn vaste loopplaylist (die ik dringend eens moet updaten). Maar na Werchter Boutique en Ed Sheeran, heb ik vooral de platen van Years & Years, Oscar and the Wolf en Ed Sheeran grijs gedraaid. Ik kon intussen trouwens tickets scoren voor Years & Years in de Lotto Arena en Florence and the Machine in het Sportpaleis. Ik kijk er nu al enorm naar uit.

EET

Het was wat zoeken de afgelopen weken naar een ontbijt dat me smaakte. Ik eet al jarenlang Special K ’s morgens maar ik was er echt wel op uit gekeken. Gelukkig heb ik nu een vervanger gevonden. Met een vriendin ging ik eten bij Uno Due en het warme weer lokte ons een paar keer naar Limone voor een ijsje. Met de familie gingen we naar de receptie van een trouwfeest om daarna nog iets te gaan eten bij Hof ter Herck. En afgelopen week belandden we ’s avonds nog op het terras van Bistr’o na een wandeltochtje.

VERBOUWT

Verbouwen is nog steeds met vallen en opstaan. Die van het sanitair is nog maar eens niet gekomen, het komt stilaan aan m’n oren uit. Gelukkig is ondertussen de trap afgewerkt en hebben we zelf de badkamer al grotendeels geïnstalleerd. En ook de elektriciteit gaat stilaan de eindfase in. Nu nog op zoek naar binnendeuren en we kunnen stilaan denken aan verven. Het is hoog tijd dat het gedaan is, mijn geduld is stilaan opgebruikt :).

En hoe gaat het met jou?

Getagd ,

0 gedachten over “As we speak #19

  1. Oh haha ik dacht dat ik de enige was van mijn generatie die naar Lili en Marleen keek! Enfin, kijken is een groot woord, ik volg het niet trouw maar als ik het al zappend tegenkom blijf ik wel altijd hangen. 🙂

  2. Iedereen is precies Margaret Atwood aan het lezen :-). Mijn verlof is ook ingezet, en ik hoop ook veel te kunnen lezen, maar nog meer hoop ik om een beetje (mentale) rust te vinden. Het voorbije jaar is vrij hectisch geweest, op alle vlakken 🙂

Geef een reactie