Boekenwurm

Gelezen: Goed Gevoel-magazine

Tussen alle boeken door lees ik al eens graag een ‘boekske’. Geen Story of Dag Allemaal want roddelblaadjes zijn niet aan mij besteed. Maar een lifestyleblaadje kan ik al eens appreciëren. Dus maakte ik tijd om het, voor mij nieuwe, blad te ontdekken. In de zetel met een boekske, heerlijk is dat.

Eén van m’n vriendinnen heeft een abonnement op Goed Gevoel en mocht eind vorig jaar kaartjes uitdelen om drie maanden gratis Goed Gevoel te ontvangen. Tegen een boekske zeg ik niet nee, dus drie maanden lang kreeg ik een nummer in de bus. Ik was best wel benieuwd naar het blad.

Toen ik er in begon te lezen, was ik best wel aangenaam verrast. Het is een leuk blad met een rustige lay-out. Daardoor blijft alles heel overzichtelijk en clean. Heel aangenaam om te lezen. Er komen veel uiteenlopende thema’s aan bod. Dat geeft afwisseling maar zorgt er misschien ook wel voor dat de profilering wat ontbreekt. De doelgroep lijkt me niet helemaal duidelijk. Anderzijds zal het automatisch wel een breder publiek aanspreken.

Niet alle thema’s vind ik voor mezelf relevant. En sommige artikels vond ik best wel moeilijk uitgelegd. Je moet er echt je aandacht bijhouden om mee te zijn in het verhaal. En dat is wel spijtig voor een blad wat ik liever als ontspanning lees. Het past ook minder bij zo’n magazine. Ik verwacht meer luchtigere en vlotte artikels.

Toch kon ik het echt wel pruimen en hebben de drie gratis magazines me een paar uur aangenaam leesplezier bezorgd. De Goed Gevoel Ladies Fair volgde vlak nadien en was een leuke aanvulling.

Heb jij Goed Gevoel al eens gelezen? Wat vond je er van?

 

Getagd , , , ,

0 gedachten over “Gelezen: Goed Gevoel-magazine

  1. Ik volg je analyse helemaal. Voor mij persoonlijk is dit het “boekske” waar ik zowel ontspanning uithaal, alsook uit leer. Het is een mooie verzameling van interessante psychologische lectuur, voor mij de ideale mini-boek! 😉

  2. Vroeger had ik er een abonnement op en nu sedert 2 jaar terug maar ik ga mijn abonnement opzeggen voor een tijdje, op een gegeven moment lijken de boekjes te veel op elkaar. Wat niet wegneemt dat ik er graag in lees en blader.

Geef een reactie