Klein en groot geluk, Struggle of life

5 favoriete loopplaatjes

Ik loop meestal met de app van Start 2 Run en mijn eigen playlist. Want muziek geeft me meestal toch wel een extra boost als ik aan het lopen ben. En ook wel wat afleiding als ik gewoon zwaar aan het afzien ben. En dat is altijd welkom. Wat mijn 5 favoriete loopplaatjes in mijn huidige playlist zijn, vertel ik je graag.

1. Running Low – Netsky ft. Beth Ditto

Heel ironisch toch? Maar dit plaatje heeft de perfecte beat om op te lopen. Elke keer het plaatje voorbijshuffelt krijgt mijn motivatie toch een extra duwtje in de rug.

2. Dance with the Devils – Zwartwerk

Studio Brussel maakte naar aanleiding van het vorige EK samen met Zwartwerk dit plaatje. Heerlijk om op door te geven en gewoon even uit de bol te gaan terwijl je loopt.

3. Hall of Fame – The Script

Dit liedje stond in de originele podcast van Start 2 Run en is wat blijven hangen bij mij. Het enige liedje van The Script dat ik van voor tot achter kan meekwelen.

4. Rhythm Inside – Loïc Nottet

Ik heb niks met Eurosong. Maar wat een schijfje is dees? Als het nummer losbarst, kan ik niet anders dan er helemaal in opgaan en lopen.

5. Watch out for this – Major Lazer

Een plaatje dat is blijven hangen na de Zumbalessen. Elke keer dit plaatje in mijn playlist passeert, kan ik niet anders dan een paar dancemoves te doen intussen.

https://www.youtube.com/watch?v=_zCoCa6b6cU

Een van mijn vakantieprojecties is om een nieuwe looplijst samen te stellen. Dus suggesties zijn altijd welkom!

Wat zijn jouw favoriete loopplaatjes?

Getagd , , , ,

0 gedachten over “5 favoriete loopplaatjes

  1. Hihi, dancemoves tijdens het lopen, die wil ik zien ;-p
    En dat liedje van Zwartwerk vind ik ook nog steeds de max, veel beter dan het WK nummer dat Studio Brussel deze keer koos…

    1. Veel meer dan met armen zwaaien is het niet ze ;). Haha. Ik vind dat nummer van het WK ook nog wel meevallen maar dat van Zwartwerk is inderdaad een toppertje! 🙂

  2. Ik ben geen loper, dus heb ook geen looplijst, maar als ik sport is dat wel vaak op muziek. Dan heb ik liefst iets met een leuke beat zoals milk inc, sylver, …

  3. Zalige plaatjes 🙂 Ik ga het liefst van al lopen op muziek waar tempo in zit en waarbij er beats aan te pas komen. Kwestie van mezelf wat vooruit te duwen 😉

Geef een reactie