Boekenwurm

Leeslijst #25

De afgelopen weken genoot ik van een berg tijdschriften. Er liggen nog wel wat boeken van de vorige maanden op mij te wachten dus. Maar ik hou nu eenmaal van nieuw leesvoer en dus moest ik gewoon nog een nieuwe Leeslijst maken. Een kleintje dus deze keer. Samen met mijn tijdschriftenoverzicht.

Tijdschriften

Mijn ultieme vakantieleesvoer bleken de afgelopen maand tijdschriften. Ik kocht een stapel aan het begin van mijn verlof en ik had er nog wat liggen. Een overzichtje van wat ik de afgelopen drie weken las:

Boeken

Maar ik plak er de komende weken dus nog wat boeken bij aan. Drie om precies te zijn! Ik koos bewust voor drie lichtere boeken.

  • Jill Mansell – Je bent geweldig: Een aankoopje van het Boekenfestijn vorig jaar. Ik verwacht een easy-reading boekje. Ontspannende lectuur!
  • Marissa Meyer – Cress: Deel III uit The Lunar Chronicles, omdat ik gewoon superbenieuwd ben naar het vervolg. En het dus hoog tijd is dat ik het derde deel begin te lezen.
  • Caroline Sullivan – Ed Sheeran, de verhalen achter de songs: Ik tikte dat boek onlangs op de kop in de Standaard Boekhandel. Hartjes voor Ed, dit kon ik niet zomaar laten liggen.

Wat lees jij de komende weken?

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #25

  1. Veel leesplezier met Cress !! Ik vond het persoonlijk de minste van de 3, maar toch nog goed genoeg om ondertussen deel 4 (Levana) en deel 5 (Winter) uitgeleend te hebben in de bib…

  2. Ik ben momenteel in Library Kiss bezig. Even iets helemaal anders dan de paranormal romance met draken die ik hier voor las. Wat ik hierna ga lezen weet ik nog niet zeker maar ik heb wel een hele stapel boeken uit de kast genomen met boeken in verschillende genres. Zo ligt bijvoorbeeld Warcross klaar maar evengoed Een jongen van Nick Hornby, The Diary of Briget Jones van Helen Fielding, een chicklit van Rachel Gibson, een paranormal romance van J.R.Ward, …

Geef een reactie