Boekenwurm

Leeslijst #26

Nu ik eindelijk terug op lees-kruissnelheid ben gekomen, is het hoog tijd voor een nieuwe Leeslijst. Toegegeven, van de vorige #25 en #24 moet ik nog wel wat boeken afwerken, maar die zal je de komende weken in sneltempo op mijn blog zien passeren!

Laat ons starten met een aantal fysieke boeken, 5 om precies te zijn. Al verwacht ik er wel nog in de komende weken om te reviewen. Bij gelegenheid post ik dan misschien wel eens een Leeslijst #26bis deze maand.

  • De muze en het meisje – Katrijn Van Bouwel: Ik bestelde het boek al een hele tijd geleden op Bol. Maar ik kwam er maar niet toe om het te lezen. Daar gaan we de komende weken dus verandering in brengen.
  • Het meisje dat de maan dronk – Kelly Barnhill: Ik woon dit prachtige boek onlangs in de Facebookgroep van het Leesmagazine van Bol. Ik was stiekem wat verliefd op de cover dus ik wil wel eens weten wat het verhaal brengt.
  • Media Morgen – Jo Caudron: Nog zo een van die boeken die ik lang geleden kocht. Bij deze mijn goeie voornemen om ‘vakliteratuur’ in sneltempo te verwerken de komende maanden. Om te voorkomen dat ze snel gedateerd zijn.
  • Marketing voor de MadMen van morgen – Wim Vermeulen: Ook dat boek won ik in de Facebookgroep van het Leesmagazine van Bol. En hoewel ik geen fan ben van MadMen, hoop ik dat het boek mij toch wel het een en het ander kan bijbrengen.
  • Titanen – Frederik Backelandt: Van Uitgeverij Lannoo kreeg ik dit pareltje. Ik was op slag verliefd. Wat een mooi boek is dat geworden. Heel stijlvol. Ik kon het dan ook niet zomaar laten liggen.

Naast de fysieke exemplaren, voeg ik er ook nog een e-book aan toe.

  • Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten – Pascale Naessens: Voor het Leesmagazine van Bol schrijf ik een review van het nieuwe boek van Pascale Naessens. Voorlopig in een e-book, het fysieke exemplaar volgt dan later wel.

En zoals ik al zei, verwacht ik in de komende dagen nog wel wat boeken om te reviewen. Dus wie weet, kan ik er hier snel nog wat aan toevoegen!

Wat staat er op jouw leeslijst de komende weken?

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #26

Geef een reactie