Boekenwurm

Leeslijst #26

Nu ik eindelijk terug op lees-kruissnelheid ben gekomen, is het hoog tijd voor een nieuwe Leeslijst. Toegegeven, van de vorige #25 en #24 moet ik nog wel wat boeken afwerken, maar die zal je de komende weken in sneltempo op mijn blog zien passeren!

IMG_4869

Laat ons starten met een aantal fysieke boeken, 5 om precies te zijn. Al verwacht ik er wel nog in de komende weken om te reviewen. Bij gelegenheid post ik dan misschien wel eens een Leeslijst #26bis deze maand.

Naast de fysieke exemplaren, voeg ik er ook nog een e-book aan toe.

IMG_4881

En zoals ik al zei, verwacht ik in de komende dagen nog wel wat boeken om te reviewen. Dus wie weet, kan ik er hier snel nog wat aan toevoegen!

Wat staat er op jouw leeslijst de komende weken?

Tagged , ,

0 thoughts on “Leeslijst #26

Geef een reactie