Struggle of life

As we speak #20

Amai, een paar keer overgeslaan precies die As we speak. Laat ons dus wat bijbabbelen. Hoog tijd voor een nieuwe As we speak. De mosterd haalde ik trouwens bij Kelly, die hem dan weer bij Kelly haalde.

LEEST

Ik kom weer op kruissnelheid wat lezen betreft. Ik zwoegde me door Het verhaal van de dienstmaagd, een review die ik voor het Leesmagazine van Bol.com maakte. Ik las het boek van Timmy Simons en ik las ook éindelijk 13 minuten van Sarah Pinborough. Voor het Leesmagazine kreeg ik ook een preview van het nieuwe boek van Pascale Naessens (binnenkort online). En ik las Jij bent geweldig van Jill Mansell. Ondertussen duik ik in mijn kookboekencollectie van Jeroen Meus, een nieuw projectje voor Bol.com. En of dat nog niet genoeg is, lees ik in preview ook nog een boek voor een blogtour begin oktober. Om zeker niet zonder boeken te vallen (ahum) vulde ik mijn collectie aan op het Boekenfestijn ;).

IMG_4881

KIJKT

We werden hier ten huize Perfect Imperfect afgelopen zomer grote fan van Professor T. Dus die nieuwe reeks op zondag komt als geroepen. Op de digicorder staan ook het nieuwe seizoen van Boer zkt. vrouw (guilty pleasure) en Expeditie Robinson. Ik heb er nog niet veel van kunnen bekijken maar wel benieuwd naar wat het geeft.

LUISTERT

Ik val in herhaling soms denk ik. Maar ik heb momenteel weer een crush op de CD’s van Pitch Perfect. Voor de rest luister ik vooral naar Studio Brussel tijdens de werkuren of in de auto voor en na.

EET

Minder en gezonder. En het levert op want er is intussen al 3 kg af. Ik volg geen expliciet dieet. Maar ik pas de regels van de diëtiste waar ik een aantal jaar geleden langsging toe op mijn manier. Veel fruit tussendoor, boterham wat aanpassen en geen snoeprepen meer tussendoor. Het avondeten pas ik aan waar het kan maar ik ga geen aparte potjes koken. In combinatie met mijn sportieve prestaties levert het wel op. Voor mijn verjaardag mocht ik wel even zondigen. We gingen langs in De Goei Goesting.

VERBOUWT

Het is vooral wachten nu. Wachten tot de badmeubels nog arriveren, wachten tot de sanitairman die ene buis nog komt aanpassen, wachten tot de binnendeuren geleverd worden. En laat ons zeggen dat mijn geduld stilaan toch wel opgeraakt. Het positieve is dat ik stilaan verf kan gaan kiezen. Het einde is dus echt wel in zicht.

En hoe gaat het met jou?

Getagd ,

0 gedachten over “As we speak #20

  1. Leuk! Hier ook fans van ‘Professor T’. En ‘Boer zoekt vrouw’, dat is ook een guilty pleasure. Ik kijk ook nog naar ‘Bake off Vlaanderen’ :-). Normaal verschijnt er in het weekend ook een as we speak van mij!

  2. Minder en gezonder eten moet ik ook dringend doen… samen met meer bewegen. Vanaf maandag ga ik ervoor (dit weekend lukt het nog niet… teveel etentjes en feestjes 😉 ).

  3. Hier zijn er nog steeds te vaak uitzonderingen op dat ‘gezond’ eten. Meestal wanneer ik met een vriendin heb afgesproken of wanneer ik een koek meeneem op verplaatsing omdat dat nu eenmaak makkelijker is als yoghurt. Ik blijf het ook moeilijk hebben om aan troosteten te weerstaan. Wanneer ik me niet goed voel spreekt iets zoets en troostends me jammer genoeg meer aan als een appel of komkommer.

Geef een reactie