Boekenwurm

Leeslijst #27

Schaamrood op de wangen. Want ik heb echt wel een beetje een leesachterstand opgelopen. Dus blijf ik wat bescheiden in deze leeslijst. Ik kreeg de afgelopen weken wel wat recensie-exemplaren binnen. Die wil ik niet te lang laten liggen dus die krijgen voorrang in deze Leeslijst.

  • De veertiende brief – Marc de Bel en Gino Marchal: Dat ik een grote Marc de Bel-fan ben, dat weet je ongetwijfeld al. Dus superbenieuwd naar het boek. Zeker omdat het een samenwerking is en er dus ongetwijfeld ook wat andere invloeden gaan zijn.
  • Hartendief op Pootjes – Melinda Metz: Geef toe, hoe cute is die cover? Toen ik de korte samenvatting las, sprak het verhaal me wel aan. Dus ik kan niet wachten om aan dit boek te beginnen.
  • Liefde & Geluk – Jenna Evans Welch: Hetzelfde geldt eigenlijk voor dit boek. De samenvatting nodigde gewoon uit om het boek te lezen. Dus laat maar komen, ik kijk uit naar wat easyreading boeken.
  • Kleine grote liefde – Katy Regan: Dat boek kreeg ik eind augustus al dus wil ik gewoon dringend lezen. Ik hou wel van de kleuren op de cover. Hopelijk spreek het verhaal evenveel tot de verbeelding.
  • Handlettering & illustratie in je bullet journal – Anne Jorinde Kuiper: Een bullet journal is voor mij puur functioneel. Maar ik begin meer en meer interesse te krijgen in handettering en illustratie. Zolang het maar functioneel blijft en niet te kunstig wordt. Hopelijk zet dit boekje mij op weg!
  • De zeven zussen (deel 1) – Lucinda Riley: Mijn volgend projectje voor het Leesmagazine van Bol.com is deze reeks. Met vier recenseren we de volledige reeks. Ik heb er al veel over gehoord, dus deel 1 is op mijn lijf geschreven. Ik verwacht het boek binnenkort dus het kon niet mee op de foto.

Wat lees jij deze maand?

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Leeslijst #27

  1. Ik ga (hopelijk) een aantal griezelige boeken lezen tijdens Kwante’s Spook-a-Thon. Mijn eerste boek deze maand was echter Warcross van Marie Lu en nu heb ik Zilvergaren van Naomi Novik naast me klaarliggen.

  2. Ik ben nu de nieuwste van Bart Moeyaert aan het lezen, en ook een non-fictieboek van Brené Brown. Daarna (of tussendoor) ga ik ook dat boek over handlettering / bullet journal lezen, benieuwd naar! Ik doe beide graag, maar nog geen idee of ze voor mij te combineren zijn. Wordt vervolgd, al dan niet met foto’s op de blog 🙂

Geef een reactie