Klein en groot geluk

Dag van de Jeugdbeweging 2018!

ecard.jpg

Ik had eigenlijk andere blogplannen. Maar de afgelopen dagen waren zo druk dat ik er nog niet toe gekomen was. En hoe kan ik dan anders dan onze heuglijke feestdag in de kijker zetten op Perfect Imperfect.

Je hebt het vandaag misschien al in het straatbeeld gemerkt. Meer dan 275.000 kinderen en jongeren trekken vandaag hun uniform aan om naar school of werk te gaan. Daarbij meer dan 36.000 KSA’ers. Op Dag van de Jeugdbeweging zetten we graag in de kijker wie we zijn en wat we doen. En we zijn daar trots op! 8 jeugdbewegingen slaan vandaag de handen in elkaar om er een topdag van te maken. Een bijzonder leuke samenwerking voor een prachtig project.

Want de jeugdbeweging staat garant voor de tijd van je leven. Het vormt je tot wie je uiteindelijk bent, als klein kind of als volwassene. Ja, zelfs dan nog. Ervaringen voor het leven, herinneringen om nooit meer te vergeten. En dat mag dan best wel eens in de kijker gezet worden!

#TrotseKSAer

Getagd , ,

Geef een reactie