Boekenwurm

Bookhaul #2 – oktober

Boeken zijn alomtegenwoordig in mijn leven. Dat is wel al lang duidelijk zeker? Ik koop al eens boeken, ik win al eens boeken en ik vraag al eens boeken aan of ik ga een samenwerking aan met een uitgeverij of Bol.com. Maar ik durf het overzicht ook al eens te verliezen. Daarom plan ik nu op het einde van elke maand een overzichtje van mijn bookhaul (buit) in. Vandaag de tweede editie!

Gekocht

Niet op de overzichtsfoto want ik kocht een ebook. Want vorige maand kreeg ik Liefde & geluk van Harper Collins. Tot ik besefte dat ik dan toch beter eerst Liefde & gelato kon lezen. En aangezien de opbergdozen hier uitpuilen van de fysieke boeken, waagde ik me aan een ebook. Voor de bib van ’t werk, bestelde ik nog wat vakliteratuur. En ja, dat is dan wel niet met mijn eigen geld maar we hebben de auteur dan toch geldelijk gesteund. Dus deze hoort hier ook wel thuis. De review staat intussen zelfs al online.

Aangevraagd/gekregen van de uitgeverij

Het Leesmagazine van Bol.com maakte een reeks rond De zeven zussen-serie van Lucinda Riley. Ik had me kandidaat gesteld om mee te lezen en dus kreeg ik de vier boeken cadeau om te reviewen. Het eerste ging verloren in de post en dus kreeg ik het als ebook. En ik kreeg van hen ook het fysieke exemplaar van Winterkost van Jeroen Meus dat vorige maand al als ebook passeerde.

 • De Zeven Zussen #1 – Lucinda Riley
 • Storm (De Zeven Zussen #3) – Lucinda Riley
 • Schaduw (De Zeven Zussen #3) – Lucinda Riley
 • Parel (De Zeven Zussen #4) – Lucinda Riley
 • Winterkost – Jeroen Meus

Van HarperCollins vielen er twee pareltjes in de bus. Van Julie Kagawa had ik al zoveel goeie dingen gehoord dat ik haar nieuwe reeks gewoon moet lezen. En een koersboek over Peter Sagan, dat kon ik toch niet gewoon voorbij laten gaan.

 • De Schaduw van de Vos – Julie Kagawa
 • Mijn Wereld – Peter Sagan

Als oud-klasgenootjes boeken schrijven, dan ben ik stiekem wel superbenieuwd. En dus vroeg ik bij Van Halewyck het Crazy Cat Lady-boek van Elke Van Huffel aan. Ik reviewde de hele reeks van Claudia Van Avermaet al, dus die Powerplanner wilde ik ook eens testen. Ik kreeg een exemplaar van Uitgeverij Lannoo. Ook Eva Daeleman kwam met een nieuw boek en dus vroeg ik bij Horizon een exemplaar aan. Drie boeken van drie topwijven.

 • Crazy Cat Lady-boek – Elke Van Huffel
 • Powerplanner – Claudia Van Avermaet
 • Omdat het kan – Eva Daeleman

Swap

Op 31 oktober mocht ik mijn swap-pakketje van de Spook-a-swap van Kwante in Wonderland uitpakken (ssst, eigenlijk pas uitgepakt op 1 november, maar het hoort wel bij de haul van oktober, toch?). Daarin vond ik nog twee leuke boeken die op m’n verlanglijstje stonden. Van de lichtere soort, ideaal als tussendoortje.

 • Noorderlicht – Suzanne Vermeer
 • Zwaar verliefd – Chantal van Gastel

En ik die dacht dat oktober een kalmere maand ging zijn want boeken betreft. Ik voegde nog maar eens 14 boeken (13 of misschien wel 14 na het uitpakken van mijn swap-pakketje) toe aan mijn collectie de afgelopen maand. Al een geluk dat de Boekenbeurs in november valt ;). Ik voorspel in november alvast een nieuwe Bookhaul met veel boeken.

Welke boeken kocht of kreeg jij de afgelopen maand?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Bookhaul #2 – oktober

 1. Haha, bij jou gaat het precies even vlot om de Nog te lezen-stapel naar beneden te krijgen. Ik heb er onlangs nog twee bijbesteld en nu is het aantal ongelezen boeken weer wat hoger ook al had ik er een heel deel gelezen tijdens de Spook-a-thon. Ach ja, het is een project in wording die tbr.

  1. True story. Ik heb die van november al eens opgemaakt, die is nog veel erger. Boekenbeurs én een boekenpakket winnen. Slechte combinatie… En de maand is nog maar half. Amai … Ik ken mijn goed voornemen voor 2019 al. 😉

Geef een reactie