Klein en groot geluk

Monthly blessings #27

Veel blessing was er niet aan de maand oktober. Drie weken bronchitis en een week buikgriep. Maar over Murphy had ik het al eens. Dus verplichtte ik mezelf om toch ook op zoek te gaan naar de lichtpuntjes van de maand oktober. Kleine geluksmomentjes op een rijtje in nummer 27 van mijn Monthly blessings. De mosterd haalde ik bij Nina.

Quote Bad Days

 • Een leerrijke lancering van WATWAT, hét nieuwe jongereninformatieplatform.
 • Boeiende en diepgaande gesprekken met collega’s.
 • Vormingen die een boost geven.
 • Een goed evaluatiegesprek, hoezee!
 • Warme chocomelk, nu is het echt herfst.
 • Kaas- en wijnavond om een plaatselijke vereniging te steun, hmmm kaas <3.
 • Wandelen voor Levensloop, vroeg in de ochtend. #vroegevogel
 • Een escape room gaan doen en ontsnappen met nog meer dan 8 minuten over. #teamawesome
 • Ziek zijn heeft ook zo zijn voordelen, meer tijd om te lezen.
 • Een boswandeling met vrienden en aansluitend pannenkoeken! #nomnom
 • Een productieve denkoefening rond communicatie met vrijwilligers en later in de maand ook met de collega’s.
 • Vroeg uit de veren voor Dag van de Jeugdbeweging, het was het allemaal waard!
 • Gaan quizzen en een beter resultaat neerzetten dan vorig jaar.
 • Mijn swap-pakketje van de Spook-a-swap in de bus krijgen, zo leuk!
 • Buikgriep heeft zo zijn voordelen, 2-3 kg lichter in een paar dagen tijd. De weegschaal was content en ik ook.
 • Door zoveel ziek te zijn, genoodzaakt zijn om heel wat kalme dagen in te voegen. Rust voor m’n hoofd en m’n lijf. Het moest maar het deed ook deugd. Mijn zetel was m’n beste vriend de afgelopen maand.
 • Tickets scoren voor Muse op Rock Werchter.
 • Het swap-pakketje eindelijk mogen uitpakken. Zoveel leuke goodies en twee boeken voor mijn collectie. Jeuj!

Al bij al nog een behoorlijk lijstje toch? Wat waren jouw geluksmomentjes van oktober?

Getagd ,

0 gedachten over “Monthly blessings #27

 1. Is mijn geluksmomentje van vandaag ook goed? Een blogvriendin stuurde me screenshots van mijn favoriete fragment uit de nieuwe Fantastic Beasts film. Ik vond het super lief dat ze daar aan gedacht had en vind het eigenlijk ook wel grappig dat ik van zo’n toevallige gebeurtenis in die film blij kan worden.

Geef een reactie