Varia

Spook-a-swap by Kwante

Ik keek het afgelopen jaar hunkerend naar de swaps die Kwante organiseerde. Zo’n pakketje voor iemand samenstellen en er daarna zelf eentje ontvangen, dat wilde ik eigenlijk ook wel. Maar tijd en drempelvrees enzo. Excuses. Dus pakte ik al mijn moed bij elkaar en schreef ik me gewoon in voor de spook-a-swap. Een Halloween-swap. Wat een leuke ervaring was me dat.

Door de drukke werkdagen moest ik even wachten op m’n pakje. Maar mijn hart maakte een sprongetje toen ik het eindelijk in handen had. Zo leuk om een pakje te krijgen waarvan je weet dat iemand er best wel wat werk heeft ingestoken. Het pakketje was wat ingekleed in Halloweenstijl, een leuke extra.

Afgelopen woensdag mocht ik het pakketje ook eindelijk open doen. Ik had echt een kerstgevoel en ik werd plots weer wat kinds. Echt. Gelukkig kwam ik geen harige spinnen tegen, enkel een paar plastieken exemplaren. Net als wat blinkende heksjes, spookjes en pompoenen.

Onder de zwarte spinnenwebben, zaten heel wat leuke pakjes. Ik kon niet wachten om ze uit te pakken. De pakjes die op boeken leken, hield ik tot het laatst om het spannend te houden ;).

Meteen vielen de snoepjes op natuurlijk. Oranje pakjes met oogbollen in. Een beetje creepy maar tegelijk ook supergrappig. Net als de bloedende vingers of hoe moet ik dat eigenlijk omschrijven? Heel benieuwd of dat wel lekker smaakt ook.

IMG_5150

Daarnaast een hoop leuke goodies:

Superleuke Halloween/heksen-washi tape, een kaartspel van Harry Potter, een sleutelhanger/mini-funko van Dobby en leuke stempels. Echt leuke goodies die goed bij mij passen.

En een drankje voor bij het lezen:

Vier sticks om heerlijke chocomelk te maken en een Halloween-tas om de chocomelk uit te drinken. Op mijn lijf geschreven toch? 😉 Ik kijk er nu al naar uit om een tas melk op te warmen en de sticks te gebruiken.

Maar waar het vooral om draaide, is het boekendeel. Save the best till last zeker?

Ik kreeg maar liefst twee boeken cadeau van mijn swap-maatje! Ik had bewust wat budgetvriendelijke boeken op mijn wishlist voor de swap gezet. Zwaar Verliefd van Chantal van Gastel en Noorderlicht van Suzanne Vermeer, voor mij twee lichtere boeken. Ideaal om eens af te wisselen.

De Spook-a-swap was echt een superleuke ervaring. Ik heb me daarom meteen ook ingeschreven voor de Secret Santa-swap voor Kerst. Dank je wel Kwante voor de vlekkeloze organisatie en dank je wel swap-maatje om voor mij zo’n leuk pakketje samen te stellen. Ik kijk nu al uit naar de volgende swap.

Zin om mee te doen? Hou dan de blog van Kwante in het oog.

Getagd , ,

0 gedachten over “Spook-a-swap by Kwante

  1. De snoep heb je aan mijn zoontje te danken. Of het ook eetbaar is geen idee. Een vierjarige vind alles mierzoet superlekker dus geen betrouwbare bron. 😂😂😂

  2. Ik ben echt blij dat je er ook van genoten hebt. Het is echt aanstekelijk hé die swaps en dan ook nog eens verslavend. Nog twee goodies en dan kan ik mijn kerstswap-pakket beginnen inpakken. Deze week heb ik zelf ook speelkaarten gekregen. Maar dan van Fantastic Beasts in plaats van Harry Potter.

Geef een reactie