Boekenwurm

Leeslijst #28

Ok, ik geef het toe. De afgelopen maanden is het serieus misgelopen met die leeslijsten. Dat had allerlei oorzaken: leuk projectjes die voorrang kregen, te weinig tijd om te lezen en te bloggen etc. En dus start ik gewoon opnieuw. Van scratch, met een leeg blad dus. Een nieuwe leeslijst voor november.

 • From Blog to Brand – Laurentine Van Landeghem: Een aankoopje op Bol.com toen ik nog wat dingen moest bestellen. Wel benieuwd of ik er dingen kan uit opsteken om hier op m’n blog in de praktijk om te zetten.
 • Crazy Cat Lady-boek – Elke Van Huffel: Ooit studeerde ik Radio- en TV-journalistiek en zat ik bij Elke in de klas. Je kan haar avonturen met Marbles (de kat) online ook volgen. Dus ik ben benieuwd hoe ze dat allemaal in een boek heeft gegoten.
 • Mijn Wereld – Peter Sagan: Geef toe, Sagan mist af en toe een vijs of twee. Maar daarnaast is wel een klassekoereur. Hopelijk is het boek geen marketingstunt maar echt een sterk verhaal over zijn koerscarrière.
 • De wraak van Ridder Piepus – Marc de Bel: Al een hele tijd op mijn wishlist. Ik had nood aan wat gemakkelijk lezende verhaaltjes. De wraak van Ridder Piepus lijkt me daarvoor heel geschikt!
 • Omdat het kan – Eva Daeleman: Haar vorige boeken waren geweldig inspirerend. Hopelijk doet deze het even goed. Straffe madam, veel bewondering voor het traject dat Eva Daeleman heeft afgelegd. Met vallen en opstaan.
 • Fietsen – Gregie De Maeyer: Een kinderboek over fietsen? Dat is toch op m’n lijf geschreven. Dus laat deze maar komen. Geen idee waar ik me mag aan verwachten. Ik laat het gewoon op me afkomen.
 • Community Marketing – Stephanie Duval & Nele Pieters: Je bent nooit te oud om te leren. En ik werk nu eenmaal in een sector die snel verandert. Wat vakliteratuur af en toe kan dus geen kwaad.
 • Leven zonder filter – Fleur Van Groningen: Een boek over hoogsensitief zijn. Dat prikkelde me wel. Zou ik in het plaatje passen? Of ga ik me totaal niet herkennen in het verhaal. Ik zal het zien.

Wat staat er de komende weken op jouw leeslijst?

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #28

 1. Naar dat boek over community marketing ben ik heel benieuwd. En ook dat van Eva Daeleman en dat van Fleur Van Groningen wil ik wel eens lezen.

 2. Interessant stapeltje! Er zijn veel boeken waar ik ook benieuwd naar ben. Het boek van Fleur van Groningen las ik al, maar ik ben er wat teleurgesteld door. Het ging heel hard over haar persoonlijk leven, en minder over het echte hooggevoelig zijn. Maar dat is mijn mening 🙂

 3. Eerst nog (steeds) De Schaduw van de vos uitlezen en dan begin ik waarschijnlijk aan Het meisje in de toren van Katherine Arden. Nadien ga ik vermoedelijk weer een boek uit mijn eigen collectie lezen.

Geef een reactie