Struggle of life

As we speak #22

De maand november is half, dus tijd om wat bij te praten. Tijd gaat snel, gebruik hem wel enzo. Een maand met extra ziektekiemen, veel leesplezier en boeiende tv-avonden. Weer een maand korter bij het jaareinde maar gelukkig wat extra verlofdagen om wat tijd voor mezelf te kunnen inbouwen.

LEEST

Bijna 6 boeken las ik de afgelopen maand. Voor het Leesmagazine van Bol.com las ik De zeven zussen van Lucinda Riley. Een klepper van meer dan 600 pagina’s, daar was ik dus wel even zoet mee. Daarna las ik Instaproof, vooral een mooi en enthouasiasmerend boek. Bijleren deed ik iets minder. Ik las ook twee boeken van Marc de Bel: Mijn opa is een Rode Duivel en De wraak van Ridder Piepus. En toen zat ik in een kinderboekenflow en las ik meteen ook Fietsen van Gregie De Maeyer. Het mocht nu dus wel wat serieuzer. Daarom las ik Omdat het kan van Eva Daeleman, ik lees er vandaag de laatste pagina’s van. Je weet dus aan welke reviews je je mag verwachten de komende dagen en weken.

Ik trok vorige donderdag ook naar de Boekenbeurs. EIN-DE-LIJK! Het was een heerlijke dag. Mijn boekenbuit komt vrijdag online! Maar het was een hele stapel. Oeps! Ik won ook een boekenpakket bij Lang Zullen We Lezen, die boeken kom je zeker nog tegen in mijn Bookhaul aan het eind van de maand.

KIJKT

Het is best wel een boeiend televisienajaar. Drie programma’s programmeer ik om te volgen: De Slimste Mens, Expeditie Robinson en Boer zkt. vrouw. Het quizelement van De Slimste Mens blijf ik steengoed vinden, ik leer er echt nog wel van bij maar al dat gebabbel en die flauwe mopjes, die mogen er voor mij toch eindelijk eens uitgaan. Een beetje gelijkaardig bij Expeditie Robinson, de opdrachten blijven goed en boeiend. Maar al die sensatie op dat eiland van botsende ego’s, dat hoeft voor mij echt niet zo uitgebreid in beeld gebracht te worden. Pluspunten voor Robbe op zijn rustig winnaarseiland! Rust, hoera. En Boer zkt. vrouw is gewoon een heerlijke guilty pleasure. Al zorgt de Flair wel elke week voor spoilers die ik liever niet zag omdat ik het programma uitgesteld keek. Daarnaast kijk ik met #bf ook mee naar Professor T. en Lili en Marleen. En tussendoor pik ik nog wat afleveringen van Thuis mee of van Kalmte Kan U Redden.

LUISTERT

Ik verdiep me de komende weken weer in Muse. Aangezien ik tickets voor Rock Werchter heb gekocht om naar Muse te gaan kijken. Dus ik fris mijn liedjeskennis weer wat op. Ik heb onlangs ook wat podcasts gedownload om te beluisteren, maar daar moet ik nog eens aan beginnen. Op mijn to do-lijst staat ook nog ‘playlist voor de trein’ en ‘playlist om te lopen’ maken.

EET

Buikgriep is goed voor de lijn en dus goed voor de weegschaal. Het enige voordeel. Dus qua eten was het geen bijzondere maand. Al won ik op een quiz wel een waterfles om infused water te maken. Ik testte ze al een paar keer uit en ben intussen wel fan van het water met limoen en sinaasappel. De versie met komkommer bleek minder succesvol.

VERBOUWT

Quasi alles is geschilderd en sinds afgelopen weekend hangen de eerste badmeubels ook al op. Alles begint stilaan vorm te krijgen. Al mogen ze nu nog wel voortmaken voor die laatste details. Het mag voor mij echt gedaan zijn. Tijd om te verhuizen zodat ik dat hoofdstuk eindelijk gewoon kan afsluiten.

Hoe gaat het met jou?

Getagd ,

0 gedachten over “As we speak #22

  1. Als je die komkommer combineert met limoen valt het al een pak beter mee maar dan nog gaat mijn voorkeur uit naar de eerste combinatie. Ik ben echt niet mee met tv-programma’s. Af en toe kijk ik eens een aflevering van De Slimste Mens en dan bedenk ik me steeds dat het meer gezever als quiz is. Al vind ik een aantal van die rondes wel heel tof.

Geef een reactie