Boekenwurm

De Boekenbeursbuit 2018!

Donderdag 8 november trok ik naar de Boekenbeurs. Voor de eerste keer in mijn leven alleen. Niet dat ik me een seconde eenzaam heb gevoeld. Ik had het er enorm naar m’n zin en had een paar geweldig leuke babbels. Ik nam de tijd om rustig rond te kijken en de boeken uit te zoeken die ik echt mee naar huis wilde nemen. Het werd een heerlijk dagje met een mooie buit.

Wat ik kocht? #boekenbeursbuit

IMG_5227

Ik bracht maar liefst 17 boeken mee naar huis. In detail bekeken:

IMG_5265

  • Robbe – Marc de Bel & Ria Maes: Er zijn weinig boeken van Marc de Bel die ik nog niet heb. Robbe is nog maar pas uit en het lijkt best wel een aangrijpend verhaal. Na de kinderboeken van Marc, is het nu dus tijd voor wat serieuzer materiaal. Ik mocht m’n grote jeugdidool eindelijk ook eens in levende lijve ontmoeten. Ik liet meteen m’n boek signeren. Ik voelde me net een kind van 5 jaar dat bij Sinterklaas mocht komen.

IMG_5267

  • De glazen troon #1 – Sarah J. Maas: Nog zo een van die boeken waar Nederlandse boekenloggers al eens razend,enthousiast over kunnen zijn. En dus besloot ik deel 1 mee naar huis te nemen. Ik laat me graag verrassen, voor 7,5 euro kan je ook niet sukkelen toch? 😉
  • Onsterfelijk – Jessica Khoury: Bij Clavis kocht ik 4 young adult-boeken. Ik kreeg er daarom nog eentje cadeau, net als een superleuke totebag. Het cadeauboek was Onsterfelijk van Jessica Khoury. Ik heb er nog niks over gehoord dus laat maar komen.

Kaat De Kock is zo een van die auteurs die ik regelmatig al eens tegenkom op blogs of websites. Ik kon niet kiezen in Antwerpen, de boeken zijn dus en dus ook niet zo superduur. Dus kocht ik maar meteen de drie die me het meest aanspraken.

Naast leesboeken, kocht ik ook naar aloude traditie ook wat Denksportboekjes. Ik ben zot van puzzels met cijfers. Sudoku’s, tectonics en binairo’s. En mijn nieuwe hobby’s is lijnpuzzels. Onder het motto twee kopen, één gratis, bracht ik dus drie boekjes mee naar huis.

En wie graag magazines leest, moest niet op z’n honger blijven zitten. Ik kreeg gewoon gratis een Humo en een Goed Gevoel mee naar huis. Over dat abonnement denk ik dat nog wel eens na ;).

Hoewel ik aan de Boekenbeurs pijnlijke schouders overhield van het dragen van de zware zakken, heb ik echt met volle teugen genoten van deze editie. Ik had er superfijne gesprekken met ongelooflijk warme mensen. En hoewel ik er dit jaar in m’n eentje rondliep, heb ik me echt heel goed geamuseerd. Een editie om in te kaderen mét een ongelooflijk mooie boekenbuit als herinnering.

Ging jij naar de Boekenbeurs? Heb je er van genoten?

Tagged , , , ,

0 thoughts on “De Boekenbeursbuit 2018!

  1. Amai wat een mooie buit, daar ga je veel leesplezier aan beleven! Ik ben zelf ook geweest en heb ook enkele leuke gesigneerde boeken kunnen scoren waaronder een waargebeurd verhaal. En dan is het wel leuk om met het ‘personage’ te praten!

  2. Na één specifiek jaar heb ik mezelf voorgenomen om het jaar nadien een trolley mee te nemen maar uiteindelijk heb ik dat nog nooit gedaan. Nu snap ik wel waarom je last had van je schouders. Wat een lading heb je mee naar huis genomen. De glazen troon-reeks is wel een serie die beter wordt naarmate ze groeit. Ik vond het zelf wel knap om al lezend zowel het verhaal als de schrijfster haar vaardigheden te zien groeien.

Geef een reactie