Boekenwurm

Bookhaul #3 – november

December start morgen. Maar wat een ongelooflijke boekenmaand was november. Ik had een iets grotere buit verwacht door de Boekenbeurs. Maar het liep toch echt wel wat uit de hand de afgelopen maand. 36 boeken kwamen er bij in mijn collectie. Ja, je leest het goed, 36! Ik overloop ze allemaal.

Boekenbeursbuit!

IMG_5227

Mijn Boekenbeursbuit telde dit jaar maar liefst 17 boeken, woeps. Ik deed ze al helemaal uit de doeken in een eerdere blog. Dus ik hou het hier bij een lijstje zonder verdere toelichting.

Lang Zullen We Lezen-boekenpakket!

IMG_5312

Alsof dat nog niet genoeg was, won ik bij Lang Zullen We Lezen een boekenpakket van 10 boeken met daarin de winnaars van alle categorieën in de LangZullenWeLezen-trofee. Een simpele stem was genoeg om het pakket in de wacht te slepen. Superleuk!

Losse aanwinsten

IMG_5329

Daarnaast kocht en kreeg ik nog een aantal losse aanwinsten, vooral e-books maar toch ook nog 4 fysieke exemplaren.

Ik kocht vorige week een e-reader. Het was nodig want de fysieke boeken nemen meer en meer plaats in. En dus kocht ik ook wat e-books om van start te kunnen gaan. Niet zomaar wat titels, wel boeken die al lang op mijn lijstje stonden en er niet meer bij geraakten op de Boekenbeurs ;).

  • Vrees Me  – Tahereh Mafi: Ik kon niet alles meebrengen van de Boekenbeurs. Maar toch wil ik graag die reeks lezen omdat ik er zoveel goeie dingen over las. Heel benieuwd dus.
  • Heerestraat & Rozenlaan – Carlie Van Tongeren: Ook dat boek is zo eentje dat al lang m’n ogen uitsteekt. Lezen op de e-reader dan maar!
  • De Eliminatie – Danielle Bakhuis: Nog zo eentje van het soort ‘al lang op de wishlist’. Een spannend verhaal dat me aangenaam mag verrassen!
  • De Eilandenruzie – Jozua Douglas: Geen idee hoe dat in mijn e-readerbuit is verzeild. Ik kocht het niet in elk geval. Ik vermoed een cadeautje van Bol om de een of andere reden. Dus kan ik het maar beter eens lezen, niet?
  • De Bullet Journal methode – Ryder Carroll: Als de grondlegger van de Bullet Journal een boek uitbrengt, moet ik dat toch wel eens lezen. En liefst in het Nederlands. Benieuwd of dat soort boeken voor mij ook gaat werken op e-reader of dat ik dan toch nog het liefst papier verkies.

Welke boeken mocht jij aan je collectie toevoegen in november?

Tagged , , ,

0 thoughts on “Bookhaul #3 – november

  1. Zelf koop ik geen boeken meer, ik mag niet meer (van mezelf), maar ik heb wel een abonnement op Bookchoice… elke maand 8 ebooks en hoewel het niet altijd mijn genre is, toch zitten er elke keer een paar tussen die ik echt wel wil lezen.

  2. Ik heb het idee dat ik minder boeken koop (lees: durf kopen) nu ik aan meerdere swapacties deelneem dit jaar. Vroeger was het enkel de Secret Santa Swap maar dit jaar heb ik aan elke swap meegedaan die Kwante heeft georganiseerd. Momenteel mag ik dus geen boeken kopen die op het lijstje stonden dat ik aan mijn lootje bezorgde, maar ook geen boeken die op het lijstje met tips staan die een vriendin vroeg, … Toch kocht ik in november enkele boeken. Het script van The Crimes of Grindelwald, een strip van Dating for Geeks, Lake Silence van Anne Bishop en De taal der doornen van Leigh Bardugo. Deze maand heb ik nog niets gekocht en ik ga ook gewoon op veilig spelen en wachten tot de kerstswap en cadeautjes zijn uitgepakt.

Geef een reactie