Boekenwurm

Leeslijst #29

Een korte, kleine, bescheiden leeslijst voor de start van december. Dat heeft twee oorzaken: ik moest wat recensie-exemplaren voor nemen waardoor er van november nog drie boeken overbleven om te lezen én ik wil voor de kerstvakantie een speciale leeslijst maken zoals ik vorig jaar deed. Ik neem twee weken vakantie en ik wil dan een kleine leesmarathon houden. Een bescheiden leeslijst nu dus.

  • Ijs (Adem #2) – Nico De Braeckeleer: Ik las deel 1 van de Adem-reeks al voor de blogtour eerder op het jaar. En dus was ik wel benieuwd naar hoe het verhaal verder loopt. Met dank aan Baeckens Books voor het recensie-exemplaar!
  • My love story – Tina Turner: Een nieuw projectje voor Bol. Stiekem heb ik het boek al uit, maar aangezien het nog niet in de Leeslijst stond, neem ik het hier graag mee op. Het boek was best wel een verrassing, niet gedacht dat ik zo geboeid zou blijven lezen.
  • Verliefd – Stefan Boonen & Jan Van Lierde: Ik was verliefd op Dank je wel, letterlijk. Zo’n mooi kinderboekje. Ik verwacht van Verliefd uiteraard gewoon hetzelfde. Ik hou van de stijl, van het verhaaltje … Een perfect kinderboek.
  • De prinses die alles had – Mario De Koninck: Kinderboeken die prijzen winnen, die moeten toch gewoon steengoed zijn? Ik was zo blij dat het boekje in mijn prijzenpakket zat. Ik had er ook op gestemd. Het is echt een pareltje om in handen te hebben.

Wat staat er op jouw leeslijst in december?

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #29

  1. Vandaag ben ik voor het eerst in tijden nog eens naar de bib geweest, dat was heel leuk! Ik heb drie boeken mee, maar december wordt een drukke maand (nieuwe job + kerstvakantie en start op school van onze dochter) dus we zien wel… Ik ben in elk geval superblij met wat ik dit jaar heb kunnen lezen, nooit gedacht!

  2. Ik heb geen echte leeslijst. Momenteel hoop ik vooral dat het me gaat lukken om Het meisje in de toren te lezen. Woensdag heb ik daar enkele bladzijden in gelezen maar sindsdien ben ik niet meer toegekomen aan het lezen van boeken. Deels omdat ik nog een grote blogfeed achterstand had, maar anderzijds ook doordat ik me amper kan concentreren en dus moeilijk in het verhaal kom dat een rustig tempo heeft. Hierna ga ik waarschijnlijk een boek van J.D.Robb lezen en daarna waarschijnlijk een niet-recensieboek. Maar verder heb ik nog geen flauw idee wat ik in december ga lezen.

Geef een reactie