Boekenwurm

Gelezen: Crazy Cat Lady-boek – Elke Van Huffel

Als oud-klasgenoten boeken schrijven, dan moet ik die toch gewoon lezen? Ik heb geen huisdieren dus ik ben verre van een Crazy Cat Lady. Maar het leek me zo’n leuk boek dat ik het absoluut niet kon laten liggen. Achteraf schenk ik het dan wel met veel plezier weg aan een echte kattenliefhebber.

Auteur: Elke Van Huffel
Uitgeverij: Van Halewyck

Crazy Cat Lady is gewoon een geweldig leuk boek. Ook voor niet-kattenliefhebbers. Het is een bundel leuke weetjes rond katten. Denk aan bekende Crazy Cat Man, Cat Karaoke-liedjes of een wishlist met namen voor je toekomstige katten. Het is niet zomaar een leesboek maar vooral ook een doeboek. De tekst wordt afgewisseld met invulblaadjes waardoor het ook een belevingsboekje wordt.

Omdat het oog ook wat wil, krijgen de teksten het gezelschap van superleuke tekeningen van Niet Nu Laura. Het zorgt ervoor dat het hele boekje nog een extra vrolijke noot krijgt door de cartoons. Je kruipt als het ware in het hoofd van de kat en gaat mee in de soms vreemde hersenkronkels van het pluizige huisdier. Het boek is gewoon superleuk om gewoon al door te bladeren. Het ziet er enorm goed uit en nodigt uit om er mee aan de slag te gaan.

Nooit geweten dat je zoveel kattenweetjes zou kunnen verzamelen. Maar het wordt op geen enkel moment saai of vervelend. Integendeel. Ik ga met veel plezier op zoek naar een kattenliefhebber om met het boekje aan de slag te gaan. Ik ken er wel een paar die ik daar heel gelukkig mee zou kunnen maken :).

Ik kreeg een recensie-exemplaar van de uitgeverij. Dat verandert niks aan mijn eerlijke mening.

Getagd , , , ,

0 gedachten over “Gelezen: Crazy Cat Lady-boek – Elke Van Huffel

Geef een reactie