Boekenwurm

Gelezen: My love story – Tina Turner

Bijna 3 jaar Perfect Imperfect en dit is mijn 500e blogbericht! *applausje voor mezelf* Later op de week meer daarover ;). Mijn 500e blog besteed ik aan een boek, hoe kan het ook anders. Eentje over Tina Turner. My love story brengt haar levensverhaal, vooral gericht op haar liefdesleven uiteraard. En hoewel ik geen uitgesproken Tina Turnerfan was, vond ik het wel een heel boeiend boek. De volledige review vind je binnenkort bij het Leesmagazine van Bol.com.

Auteur: Tina Turner
Uitgeverij: Lev.

Van zodra je My love story in handen krijgt, merk je dat het een bijzonder kwalitatief boek is geworden. De hardcover straalt alles uit was Turner ooit geweest is. Een diva, zonder divastreken, een klassevrouw met een stem als een klok. Het is een boek dat elke muziekliefhebber eens gelezen zou moeten hebben. Fan van Tina of niet.

Het verhaal start met een fast forward naar haar leven nu. Een van de mooiste momenten is haar huwelijk met Erwin Bach. Het werd een sprookjeshuwelijk, ze verdiende het na zoveel ongeluk. Een hoogtepunt. Om daarna terug te keren naar hoe het allemaal begon. Een verhaal met vallen en opstaan, met succes en tegenslag.

My love story vertelt het verhaal van Tina Turner in een aantal hoogte- en dieptepunten in haar leven. Ze kreeg het hard te verduren maar wist zich los te maken. En ze slaagde er vooral in om terug succesvol te worden zonder Ike. Het is bij momenten best een heavy verhaal. Mijn respect voor de mens en artiest Tina Turner is alleen maar gegroeid na het lezen van het boek. In het boek zit ook heel wat afbeeldingsmateriaal wat je een mooie blik in het leven van Turner geeft. Het is een must-read voor elke muziekliefhebber.

De volledige review verschijnt binnenkort in het Leesmagazine van Bol.com. Van zodra hij daar online staat vind je hier uiteraard het linkje terug.

Ik kreeg een reviewexemplaar van Bol.com, dat verandert niks aan mijn eerlijke mening.

Getagd , , , , , ,

0 gedachten over “Gelezen: My love story – Tina Turner

Geef een reactie