Boekenwurm

Bookhaul #6

Februari was duidelijk een bescheiden boekenmaand. En daar ben ik best wel blij mee. Want de verhuis maakte mij nog eens duidelijk dat ik echt nog wel heel veel boeken liggen heb, die gelezen moeten/willen worden. 4 BIB-boeken en 2 anderen brengen mijn totaal op 6 de afgelopen maand. Een meevallertje!

BIB-boeken

De BIB-boeken kreeg je gisteren ook al bij de nieuwe Leeslijst te zien.

  • Ik geef je de zon – Jandy Nelson
  • Voorlopers – Mirjan Hildebrand
  • Slaves – Raven 1 – Miriam Borgermans
  • Schildpadden tot in het oneindige – John Green

Fysieke boeken

  • Sorry (en zo) – Stefan Boonen & Jan Van Lierde
  • Suzie gaat tekenen – Jaap Robben & Benjamin Leroy

Een bescheiden buit dus voor februari. Maar je hoort mij niet klagen. Ik hoop die lijn nog effe door te trekken. Wat meer genieten van boeken, minder druk. Het kan nu effe geen kwaad.

Welke boeken voegde jij toe aan je collectie?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Bookhaul #6

  1. Ik probeer me ook een beetje in te houden wat nieuw leesvoer betreft. Tot nu kocht ik dit jaar vier boeken maar ik kreeg er ook op andere manieren nieuwe aanwinsten bij. Een aantal recensieboeken, cadeautjes, swapboeken en gewonnen leesmateriaal.

Geef een reactie