Klein en groot geluk

Monthly blessings #32

Vele kleine gelukjes maken één groot (of dat hoop ik toch). En dus lijst ik elke maand met veel plezier mijn kleine geluksmomentjes op van de vorige maand. De mosterd voor de rubriek haalde ik bij Nina. Wat waren mijn kleine gelukjes van maart?

 • Thuiswerk op de eerste dag van de maand, het lijf kan het gebruiken.
 • De nieuwe Marc de Bel in de bus krijgen en hem meteen uitlezen.
 • Solo-loopje met goeie statistieken, een opsteker.
 • Een rustige zondagavond, het was lang geleden.
 • Verjaardagsfeestjes van kleine spruiten!
 • Carnaval met de vriendjes, heerlijke dag.
 • Een volledig rustige zondag, dat was nog langer geleden.
 • Lopen in het enige zonnige half uurtje van de dag. Perfect timing noemen ze dat!
 • Werken in Hasselt = vroeger thuis. Telewerk for president.
 • Een productief en inhoudelijk sterk evenement op ’t werk!
 • Nog eens een voetbalmatch meepikken, ze verloren wel.
 • Homemade slaatjes, elke dag. #nomnom
 • De eerste paaseitjes met Oreo. #kwijl
 • Complimenten krijgen van collega’s van andere organisaties. #toppers
 • Mijn allereerste zangrepetitie sinds lang, dat moet van de muziekschool geleden zijn.
 • Een zonnige wandeling op zondag!
 • Lange treinritten = veel lezen. #toppie Leve vergaderingen in Gent en Antwerpen!
 • Uitgestelde etentjes voor verjaardagen. #nomnom
 • McDo op zondagavond #guiltypleasure. Om een heerlijke dag af te sluiten.

Wat waren jouw geluksmomentjes van maart?

Getagd , ,

3 gedachten over “Monthly blessings #32

 1. Ik blijf dat dus een heel leuke maandelijkse traditie vinden die geluksmomenten. Bij mij zijn het vaak dezelfde zaken: leuk kunnen bijpraten met een vriendin, nog eens kunnen wegduiken in een boek zonder dat het me moeite kost, een lief berichtje op een moeilijk moment, echte post, mooi weer en nu ook dat het weer wat langer licht blijft. Dat maakt me ook echt gelukkig. Hopelijk neemt mijn energiepeil binnenkort ook toe.

Geef een reactie