Boekenwurm

Bookhaul #7 – maart

Amai, maart liep wat uit de hand wat boeken betreft. De maand begon thans karig en kalm. Maar plotseling kwamen de boeken dan toch vlot binnen. Een beetje onverwacht, totaal niet gepland maar toch blij met de buit van maart. Een blog met 2 dagen vertraging trouwens. Je weet wel, die skipdag zondag.

Recensie-exemplaren

Aan het begin van de maand ontving ik een recensieboek van Uitgeverij Van Halewyck. Een beperkte recensiebuit dus.

Gewonnen

Ik won vier boeken. Eentje via het Leesmagazine van Bol.com en drie bij Valerie’s Boekenwereld.

 • Van klein tot groots – Audrey Hepburn (Lees mijn review)
 • Verschijning – Joany De Vries
 • Niet volgens het script – Jennifer Murgia
 • De duistere school – Sandra J. Paul

Gekocht: fysieke boeken

Ik kocht vier fysieke boeken. Twee bij Standaard Boekhandel met mijn bon voor de Jeugdboekenweek en ik bestelde er twee bij Bol.com om mijn collectie aan te vullen.

 • Daantje Wereldkampioen – Roald Dahl
 • The Crimes of Grindelwald (filmscenario) – J. K. Rowling
 • Fantastic Beasts and where to find them (filmscenario) – J. K. Rowling
 • (Pijn)³ – Pieter Aspe

Gekocht: ebooks

En toen kwam Bol.com met een actie om ebooks te kopen aan 4,5 euro. En ik zwichtte en kocht 13 boeken. En ja, ik kocht er ook een paar die meer gekost hebben dan dat. Woeps. Gelukkig is april een drukke maand en is er weinig tijd om boeken te kopen. 😉

 • Handlettering doe je zo – Karin Luttenberg
 • Alles in de wind – M. J. Arlidge
 • De Royals 1 – Verleiding – Erin Watt
 • Grote kleine leugens – Liane Moriarty
 • Erika Foster 1 – Het meisje in het ijs – Rober Bryndza
 • Nice girls don’t get the corner office – Lois P. Frankel
 • Caraval – Stephanie Garber
 • Dit is hoe het ging – Astrid Boonstoppel
 • Escape Room – Maren Stoffels
 • PS Ik hou nog steeds van je – Jenny Han
 • De kronieken van Narnia 1 – C. S. Lewis
 • Soms lieg ik – Alice Feeney
 • Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough

En zo kom je dus op het eind van de maand aan een boekenbuit van 25 boeken.

Getagd , , , ,

1 gedachte over “Bookhaul #7 – maart

 1. Wauw, dan gaat het inderdaad snel vooruit. Ik vind mijn twee gekochte boeken van maart nu plots heel goed meevallen. Maar ik wilde dan ook graag mijn tbr laten zakken dus ik moet er echt wel wat op letten.

Geef een reactie