Boekenwurm

Bookhaul #7 – maart

Amai, maart liep wat uit de hand wat boeken betreft. De maand begon thans karig en kalm. Maar plotseling kwamen de boeken dan toch vlot binnen. Een beetje onverwacht, totaal niet gepland maar toch blij met de buit van maart. Een blog met 2 dagen vertraging trouwens. Je weet wel, die skipdag zondag.

Recensie-exemplaren

Aan het begin van de maand ontving ik een recensieboek van Uitgeverij Van Halewyck. Een beperkte recensiebuit dus.

IMG_6046

Gewonnen

Ik won vier boeken. Eentje via het Leesmagazine van Bol.com en drie bij Valerie’s Boekenwereld.

Audrey Hepburn

Gekocht: fysieke boeken

Ik kocht vier fysieke boeken. Twee bij Standaard Boekhandel met mijn bon voor de Jeugdboekenweek en ik bestelde er twee bij Bol.com om mijn collectie aan te vullen.

Gekocht: ebooks

En toen kwam Bol.com met een actie om ebooks te kopen aan 4,5 euro. En ik zwichtte en kocht 13 boeken. En ja, ik kocht er ook een paar die meer gekost hebben dan dat. Woeps. Gelukkig is april een drukke maand en is er weinig tijd om boeken te kopen. 😉

En zo kom je dus op het eind van de maand aan een boekenbuit van 25 boeken.

Tagged , , , ,

1 thought on “Bookhaul #7 – maart

  1. Wauw, dan gaat het inderdaad snel vooruit. Ik vind mijn twee gekochte boeken van maart nu plots heel goed meevallen. Maar ik wilde dan ook graag mijn tbr laten zakken dus ik moet er echt wel wat op letten.

Geef een reactie