Boekenwurm

Leeslijst #34

Een nieuwe maand, een nieuwe leeslijst. De opzet van dit rubriekje is vrij simpel. Maar kiezen is ook verliezen. Voor elk boek dat ik kies, kan ik er x-aantal anderen niet lezen op dat moment uiteraard. Zo’n leeslijst samenstellen is dus niet echt evident, laat dat duidelijk zijn. Deze maand koos ik voor deze 4 boeken die hopelijk nog kan aanvullen met een paar andere toppers.

IMG_6773

Een bescheiden leeslijst. Omdat ik geleerd heb dat de vorige altijd te ambitieus waren. Dus koos ik vier boeken waar ik een bepaald engagement tegenover gezet heb. Drie boeken uit de bib die ik moest reserveren om ze eindelijk te kunnen lezen, één recensie-exemplaar dat ik dolgraag wil lezen.

Welke boeken staan er op jouw leeslijst de komende dagen en weken?

Getagd , ,

1 gedachte over “Leeslijst #34

  1. Ik hoop deze middag in Vanuit het duister van Nora Roberts te beginnen. Wat ik daarna ga lezen is nog een verrassing. Ik heb immers nog steeds de gewoonte om op het moment zelf te kiezen welk boek me het meeste aanspreekt en vermits Vanuit het duister het laatste recensieboek is dat hier nog lag te wachten ga ik nadien iets uit mijn eigen collectie kiezen. Daar staan nog voldoende boeken klaar. 🙂

Geef een reactie