Struggle of life

As we speak #27

As we speak in een ietwat nieuwe formule. Elke keer wil ik een paar elementen uitlichten waar ik iets nuttigs over te zeggen heb. Ik moet niet meer noodzakelijk alle vakjes opvullen. De mosterd voor de rubriek haalde ik bij Kelly, die hem weer haalde bij Kelly.

WERKT: Vanaf 5 augustus voor Infrabel. Een nieuwe job dus. Ik schrijf nog wel eens een aparte blog over de jobszoektocht enzo. Die moet nog even rijpen in m’n hoofd. Dus tot eind juni zit ik nog bij KSA. Daarna neem ik een maandje verlof om er dan met ongelooflijk veel goesting in te vliegen. Volgende week zijn de sollicitaties voor mijn opvolger. Best wel spannend om te zien wie er mijn plekje zal innemen.

KIJKT: Er waren best wel wat boeiende TV-programma’s de afgelopen weken. De grote finale van De Mol ligt intussen al een stuk achter ons. Maar intussen keek ik ook naar Starbucks Unfiltered. Al was ik niet meteen onder de indruk. We kijken elke dag enthousiast naar Thuis of we nemen het op om later te bekijken (fans zeg ik u!). En we keken naar het verhaal VDB. Best wel shockerend bij momenten. En er was Pitch Perfect 2 op tv, ik heb em opgenomen. Klaar om weer eens 35 keer bekeken te worden dus. Oeps!

podcasts

LUISTERT: Ik luister nog steeds veel naar muziek. Years & Years, Muse, Ed Sheeran, Coldplay … het varieert al eens. Maar een paar maand geleden ontdekte ik ook mijn liefde voor podcasts. Het was even zoeken. Al snel merkte ik dat podcasts waar ik van begin tot eind mijn gedachten moet bijhouden niet echt aan mij besteed zijn. Intussen vond ik er wel een paar die gewoon boeiende gesprekken zijn en dus makkelijker om te volgen. Waar ben ik fan van? Werk en Leven, Schoeters & bellen, Elke dag vakantie en De 10 meest gegoogelde vragen over.

LEEST: Ik heb mijn liefde voor boeken wat hervonden de afgelopen weken. Op de drukste momenten in mijn agenda was ik het even kwijt maar ik heb m’n schade intussen kunnen inhalen. Zo las ik onder andere Geen Commentaar van Sara Vercauteren (die review volgt snel), Rebel van Julie Kagawa, Geek Girl #2 en intussen ook al #3 van Holly Smale, Mijn versie van Jou van Christina Lauren, De Dodenstoel van Johan Andersen, Muggenland van David Arnold en wat magazines tussendoor. Blij dat ik weer wat meer in boeken kan duiken, elke keer opnieuw merk ik hoeveel deugd ik daarvan heb!

Wat deed jij de afgelopen weken?

Getagd ,

5 gedachten over “As we speak #27

  1. Trouwe Thuis en podcast fan aanwezig! Als je van interviews houdt, is “het leven begint bij 40” ook wel een aanrader (van sven ornelis en anke buckinx), net zoals de Meeloper en Eva ontmoet. Dertigerspraat is ook hilarisch 🙂

  2. Hoe zalig zeg, een nieuwe job! Heel benieuwd naar die blogpost daarover. Podcasts staan hier tegenwoordig ook vaak op, zeker als ik in de wagen zit. Dikke aanraders zijn Bob, Laura H., Iemand en Caliphate. Die laatste is wel in het Engels, maar o zo boeiend.

  3. Ik heb net dat filmpje van Pitch Perfect bekeken. De perfecte pauze tussen het bijlezen van mijn blogfeed-achterstand. De voorbije weken ben ik iets te vaak naar de huisarts en het ziekenhuis geweest maar nu komt er gelukkig vakantie aan dus dat is een leuker vooruitzicht. Even de to do-lists straal negeren en volop proberen te ontspannen. Hopelijk kan jij ook volop van vakantie genieten en de batterijen weer helemaal opladen vooraleer je op je nieuwe job van start gaat. Veel succes alvast!

Geef een reactie