Boekenwurm

Bookhaul #9 – juni

Er komen meer boeken bij dan ik gelezen krijg. Dat moet ik grif toegeven. Dus ik probeer de komende maanden wat op te letten. Ik ga meer lezen uit m’n eigen boekenkast en ik ga bewuster boeken proberen te kopen. Of ze gewoon te lenen in de bibliotheek. Kwestie van mijn goeie voornemens toch wat her in te stellen.

In juni kon ik 12 boeken aan m’n collectie toevoegen. Eerder bescheiden in vergelijking met de afgelopen maanden. Ik hoop dat ik daarmee toch een beetje goed bezig ben. De meeste kreeg ik dan ook gewoon of kocht ik tegen een spotprijsje of met een bon.

Met een boekenbon van Koop Tijd voor een Boek en van Standaard Boekhandel kocht ik vier boeken:

IMG_7042

 • Toffee – Sarah Crossan
 • Stormwachter – Catherine Doyle
 • Break a leg – Chinouk Thijssen
 • De poppenfabriek – Elizabeth Macneal

Ik won een boek en ik kreeg een recensie-exemplaar van Lannoo:

IMG_7043

 •  Bucketlistboek voor een groene wereld – Elise De Rijck
 • Een dagelijkse portie power – Claudia Van Avermaet

Dankzij een actie in Libelle kocht ik zes boeken aan een prijsje in de Standaard Boekhandel:

IMG_7044

 • Dochter van Frankrijk – Carol Drinkwater
 • Dicht bij jou – Jojo Moyes
 • In de schaduw van het palazzo – Santa Montefiore
 • Nog één keer feest – Liane Moriarty
 • Achter gesloten deuren – B.A. Paris
 • Belgravia – Julian Fellowes

Welke boeken kon jij de afgelopen maand aan je collectie toevoegen?

Getagd , , ,

3 gedachten over “Bookhaul #9 – juni

 1. We hebben dezelfde leesvoorkeur 🙂 Achter gesloten deuren is een super boek! Nog één keer feest vond ik persoonlijk één van de mindere van Moriarty, normaal wel fan van haar.

 2. In juni was het nog vrij schappelijk. Toen kocht ik er zelf vier (of eerder drie boeken die ik enkele weken geleden had besteld kwamen nu binnen in de winkel), kreeg een recensie-exemplaar toegestuurd en kreeg er van mijn schoonouders twee voor mijn verjaardag. Het ziet er naar uit dat mijn Juli-haul iets groter gaat worden. Mede dankzij de Summer Swap (3!), maar ook door mijn verjaardag en het feit dat ik er zelf ook enkele kocht.

Geef een reactie