Boekenwurm

Bookhaul #10 – juli

Juli was de maand waarin mijn swap-pakketje binnenkwam en ik eindelijk eens in de Clavis Concept Store passeerde. En dus werd mijn collectie weer net iets te hard uitgebreid. Maar ach, het is vakantie voor iets, toch? En dus voegde ik 13 boeken toe aan m’n collectie. Van de bib bracht ik nog eens 6 boeken mee. Een stevige stapel.

IMG_7174

Uit de swap die Kwante in Wonderland organiseerde, haalde ik maar liefst 5 boeken. Niet allemaal leesboeken, ook doeboeken. Een leuke combinatie!

Bij Bol.com bestelde ik drie boeken. Games of Thrones omdat ik het juiste exemplaar nog niet in mijn collectie had, Amélie Nothomb omdat ik zin had in een Nothomb die ik nog niet gelezen had en Kaat De Kock omdat ik gewoon superbenieuwd ben naar haar nieuwe boek.

Ik kreeg een ebook als recensie-exemplaar van HarperCollins:

En ik ging dus naar de Clavis Concept Store in centrum Hasselt:

IMG_7189

Naar het eind van de maand bracht ik ook nog een bezoek aan de plaatselijke bibliotheek en ik bracht er deze 6 toppers van mee:

Dat brengt het totaal op 19 boeken voor de maand juli, waarvan 6 bib-boeken en 2 doe-boeken. 11 echte leesboeken dus. Ik verwacht nog één boek dat in de post een paar keer is misgelopen, maar dat zal waarschijnlijk wel in de bookhaul van augustus terechtkomen.

Welke boeken kon jij aan je collectie toevoegen? En welke moet ik zeker eens lezen?

Getagd , , , ,

4 gedachten over “Bookhaul #10 – juli

  1. Mijn bibliotheek groeide de voorbije maand aan met 21 nieuwe boeken. Voor de planken van die bibliotheek hoop ik dat er niet teveel gewicht meer bij komt en voor mezelf hoop ik een timeturner te vinden zodat ik al die boeken wat sneller gelezen krijg. 🙂

Geef een reactie