Klein en groot geluk

Monthly blessings #35

Vele kleine gelukjes maken één groot (of dat hoop ik toch). En dus lijst ik elke maand met veel plezier mijn kleine geluksmomentjes op van de vorige maand. De mosterd voor de rubriek haalde ik bij Nina. Wat waren mijn kleine gelukjes van juli?

Quote Luck

 • Post-Rock Werchter-slaapje tot 12u. Hoe lang was dat geleden?
 • Een broodje eten bij Twenty Two met de #bf. Het was eigenlijk ook ons ontbijt, post-Rock Werchter. Oeps.
 • Goeie loopjes, 8-10-11-13-15 en zelfs 32 minuten.
 • Mijn swap-pakketje uitpakken! Hoeveel leuke cadeautjes kunnen er in één pakketje steken.
 • Huppelende haasjes op mijn looptochtjes. ’s Morgens in de vroegte.
 • Orde en structuur in huis.
 • Een extra halve Billy-boekenkast om mijn muur te vervolledigen.
 • Een shoppingtripje Hasselt en eigenlijk bijzonder weinig kopen. Behalve boeken uiteraard! 😉
 • Sterke Belgische wielrenners in de Tour de France.
 • Ijsjes van Limone. En veel. Compleet verantwoord bij die tropische temperaturen.
 • Wandelingetjes in het Schulensmeer en ’t Speelhof.
 • Dates met vriendinnen, topmomentjes! Bijpraten gelijk zot.
 • De bollentrui van Tim Wellens, de ritoverwinnningen van Thomas De Gendt en Caleb Ewan. En ook wel die van Wout Van Aert en Dylan Teuns!
 • Me-time met bloggen, koers kijken en veel lezen. 5,5 week verlof heeft zo zijn voordelen!
 • Vroeg opstaan om nog van de frisse ochtend te kunnen genieten.
 • Pomton, homemade. En zalig fris bij tropische temperaturen. En zonder alcohol!
 • Siësta’s bij warm weer! #hmmm
 • Een fris regenbuitje na een week 35 à 40 graden.
 • Een vroeg verjaardagscadeautje. Sjakosj! #liujo
 • Uit eten met #bf. In De Zwaan it was!
 • Regen en frisse lucht na tropische temperaturen.
 • Luie zondag door het regenweer!
 • Bohemian Rhapsody, de film over Queen bekijken met #bf. En Harry Potter, 27 dresses en Pitch Perfect opnemen op de digicorder.
 • Wandelingetje in het bos van Nieuwenhoven en in de Haspengouwse velden, want 1 wandelingetje op een dag was niet goed genoeg ;).
 • Laatste les van Start 2 Run afwerken!
 • Een nieuwe set-up voor mijn bullet journal van augustus. Iets met roze en leuke Japanse stickertjes.
 • Een proper gekuist huis, van boven tot onder proper! #voldoening
 • Chocolatine van Verboven, iets met chocoladecake en chocomousse met een crunchy onderlaagje. #nomnom

Wat mijn kleine gelukjes betreft, heb ik een handige oplossing gevonden om dagelijks even bij die momentjes stil te staan. Ik installeerde de ‘Gratitude!’-app (betalend, 1,09 euro). Die app herinnert me er elke avond aan dat ik even moet stilstaan bij kleine gelukjes. Als ik dan deze blogpost schrijf, scroll ik gewoon even door de app en heb ik een mooi lijstje.

Wat waren jouw kleine gelukjes in juli?

Getagd , ,

6 gedachten over “Monthly blessings #35

 1. De regen na de hitte was inderdaad zalig! Ik heb ook genoten van het samenzijn met onze vrienden op de Gentse Feesten en van de lange avonden. Ik moest werken, maar stopte elke dag vrij vroeg, zodat ik toch een beetje het vakantiegevoel had.

 2. Ik moet dringend weer consequent mijn gelukjes gaan bijhouden… Door dat niet te doen, sta ik er minder bij stil. Volgende week staat de grote kuis hier op het programma, en het zal ook eens grondig moeten gebeuren. Vandaag heb ik al enkele kasten uitgemest en gereorganiseerd. Dat kan ook al eens deugd doen!

Geef een reactie